както се казва - грешката е верна - демек токовете i1 i2 са излизащи от точката за която пишете закона на Кирхоф и винаги са с еднакъв знак, но понеже са с противоположна посока / демек пак излиза същото / и тока освен че е равен на нула - проводничето с нулевия ток е излишно.
но най добре обясни на прост език каква ти е ситуацията и ще ти дам схемичка, че така както си се правим на учени най много някоя гръмотевица да направим и да изпаднеш със две три трафчета и няколко крушки
)
аз да не съм станал инженер само с учебници - сичко е и много бачкане и чат пат малко токови удари разредени с гръмотевици
)
но най добре обясни на прост език каква ти е ситуацията и ще ти дам схемичка, че така както си се правим на учени най много някоя гръмотевица да направим и да изпаднеш със две три трафчета и няколко крушки

аз да не съм станал инженер само с учебници - сичко е и много бачкане и чат пат малко токови удари разредени с гръмотевици

Прикачен файл
pic.JPG (27.36 KиБ) Видяна 5376 пъти
Последна промяна от pavelari на чет ное 16, 2006 9:58 pm, променено общо 2 пъти.