Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
evil - специалист
tova ne moje li da stane prosto s edin stulbi6ten avtomat koito obvhva6ta samo ventilatora.Dokato e vkliy4en kliy4a 6te my se podava kato ot zasednal byton no ne mislq 4e bi izgorql.Vse pak ne sum go probval.
wernis - специалист
Боби дай тази схема че ми е любопитно как може да стане ... Май и аз ще преработя някой вентилатор ...
ozzy - помощник
Simona_22 написа:
Как вентилатора в тоалетната да продължи да работи известно време след като се изгаси осветлението ? Някой може ли да ми каже как се прави това ?
Аз бих предложил и друг вариант. Лампата си остава на обикновен ключ, а вентилатора да е през датчик за движение който се настройва за 10 мин. (примерно). При това положение, след излизане от тоалетната гасите лампата, а вентилатора си работи още известно време.
май никой не се сети да спомене, че в схемата участват 2 фазови кабела - единият е постоянно включен към вентилатора, а другият идва от ключа на лампата и се ползва като управляващ за таймера. По този начин като излизате и гасите, вентилаторът оства включен още, да речем, 15-20 минути.

Тема "Как вентилатора да продължи да работи след като ...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: