• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Ronin - специалист
Колега EmoZ...дай да си купя 100-200 централи по 8 кинта...Не че не продавам ама твойте цени са доста по добри от моите....
svetliopi44 - Чирак...
doc13 написа:
От СОТ Рз. Тъй като щели те да ме пазят монтажа щял да е безплатен.
На последния ми обект собственика беше въвел код без да ме предупреди ... и аз си влизам като пич... алармата писна ...познай кога дойдоха тия пичове от СОТ... след 15 м... :lol: :lol: :lol:
Собственика дойде понеже му се обадих веднага и заедно коментирахме ,че за това време да съм го изнесъл...
EmoZ - специалист
Ronin написа:
Колега EmoZ...дай да си купя 100-200 централи по 8 кинта...Не че не продавам ама твойте цени са доста по добри от моите....
Еми отиваш в Сектрон и си купуваш спектрите на едрова цена по около 3.5 евра на парче.
gandonov - специалист
Това е "Ценова листа за сигнално-охранителна техника" на Сектрон - http://www.sectron.com/library/document/42

Сваляш файла и сравняваш цените.
Ronin - специалист
EmoZ написа:
Ronin написа:
Еми отиваш в Сектрон и си купуваш спектрите на едрова цена по около 3.5 евра на парче.
Такова понятие на едро няма...има дилърска цена в зависимост от количествата като в сектрон максималната мисля че беше 15 %

Най евтиния контролен панел 1727 гола платка и клавиатура излиза 44 евро на промоция в момента с ддс.....докъто я докараш да заработи на стената знаеш ли до колко ще дойде ........къде продават по 4 евро пак да питам колегата ?????
EmoZ - специалист
Ronin написа:
EmoZ написа:
Ronin написа:
Такова понятие на едро няма...има дилърска цена в зависимост от количествата като в сектрон максималната мисля че беше 15 %

Най евтиния контролен панел 1727 гола платка и клавиатура излиза 44 евро на промоция в момента с ддс.....докъто я докараш да заработи на стената знаеш ли до колко ще дойде ........къде продават по 4 евро пак да питам колегата ?????
Това са две доста различни неща, щом ги продаваш, 'начи си наясно. Къде прочете, че съм написал, контролен панел + централа за 8 кинта?!?
Отговора ми е пак същия 3.5 евра за централата 1727 в Сектрон.

Инак, прекрасно знам колко идва да я докарам да заработи на стената - за мен 0, за всеки друг + 250 кинта.

Успех.

п.п. Вероятно си се подвел от първият ми пост - 'върви' означава технологично не търговски, т.е. не на сека централа можеш да сложиш сека клавиатура, а не че вървят по 8 кинта комплекта. :)
lecki - специалист
Преди няколко години си купих от Konrad аларма (централния блок)-
маи беше българска,
на 68лв. (мисля че цената още е такава) , Купих и датчици,кабел и си я поставих
за сега няма проблеми. :wink:
Ronin - специалист
lecki написа:
Преди няколко години си купих от Konrad аларма (централния блок)-
маи беше българска,
на 68лв. (мисля че цената още е такава) , Купих и датчици,кабел и си я поставих
за сега няма проблеми. :wink:
Не е била Българска а италианска(ужким)и най-вероятно на нея пише
Veritas.....ако е така ..... :-D Обади ми се ако ти се наложи да слагаш сот...изходите не са отворен колектор а прозорачен компаратор...стандартен предавател не работи с тази централа....
Пазаруването от конрад е като пазаруването от магазин всичко за лев...качеството също....
Nimi - специалист
Ronin написа:
Пазаруването от конрад е като пазаруването от магазин всичко за лев...качеството също....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Точно казано :lol:

Предполагам не е Веритас... по скоро централа с ключ или с клавиатура на кутията.
  • 1
  • 2

Тема "Цени на алармени системи Paradox" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: