Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
BALKY - специалист
Здравейте, малко странен въпрос, но ми е спешно...
На печка Gorenje_E245W_E71XE1-1 изгоря долният нагревател. В сервиза на Gorenje, могат да го доставят но за две-три седмици, което ми е много като време.Намерих в един магазин, но човека ме пита какъв е? Дали е тръбен или е керамичен за конкретният модел? Въпроса ми е дали някой е разглобявал такава печка и може да ми каже какъв вид е долният нагревател.. Не ми се ще да я разглобявам без да съм купил нагревател, защото ако не намеря бързо няма да може да се ползва печката :(( Знаете ли някой магазини в София, където може да има нагревател за такъв модел печка?
Предварително благодаря :)))
fikata - майстор
Обади се на фирмения сервиз.Там има и магазин.София Лозенец ул"Вежен" 25 тел:9632249 8650155 0899141864.
национален телефон 0800 11 003
Успех!
Последна промяна от fikata на съб дек 18, 2010 3:02 pm, променено общо 1 път.
BALKY - специалист
Благодаря за бързият отговор.. Ходих до този сервиз и купих нагревател. Хората от сервиза ми казаха, че за моят модел е тръбен нагревател. Днес разглобих печката, но се оказа, че старият нагревател е керамичен в метален улей. Искам да попитам, аз го монтирах тръбния на местото на керамияният. Всичко си работи, но имам едно притеснение.... Старият нагревател беше легнал върху нещо като стъклена вата, даже се беше отбелязал... Сега новият също лежи върхи тази вата, но ми е притеснено дали няма вероятност от запалване или тази вата е негорима? И трябвали да слагам някакво допълнително фолио между нагревателя и ватата? С такава вата е облечена цялата фурна, а над нея има дебел слой станиол.
Последна промяна от BALKY на съб дек 18, 2010 2:14 pm, променено общо 1 път.
fikata - майстор
Няма да се запали топлоизолацията/ватата/ Тръбният нагревател отговаря на мощността на стария/керамичния/ Т.е температурата,която развива е същата,но топлоотдаването е по-бързо.За поддържането на температурата се грижи терморегулатора.
Радвам се,че съм ти помогнал бързо да си решиш проблема..
BALKY - специалист
Благодаря за съветите, успех и весели празници !!!!

Тема "Gorenje_E245W_нагревател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: