До преди година някъде Moeller нямаха лиценз за Бъглария.Предполагам вече са го взели де.Работя със Schneider и до сега нямам оплакване от тях.Доволен и предоволен 

mirk написа:Не съм работил с тях и нямам намерение. Точно от предпазителите не виждам смисъл, ще спестиш по 0.5-1лв максимум на бройка.Ако питаш мен, най-добре е да си слагат на Шнайдер както е по проект, но...погледнах ценовата листа, средната цена на АП-тата на Шнайдер беше около 5лв, а тези на Деликси около 2,50лв.
leosat varna написа:Колега работил ли си с гаранция и гаранционна сума по изпълнение на инсталацията?Ако ДТЗ на тези Деликси излезе калпава и сработва безпричинно и трябва да ги подменяш?Да вземем примера със 150 апартамента,дали евтиното ще ти излезе наистина евтино?Отделно труда никой няма да ти го признае по смяната.mirk написа:Не съм работил с тях и нямам намерение. Точно от предпазителите не виждам смисъл, ще спестиш по 0.5-1лв максимум на бройка.Ако питаш мен, най-добре е да си слагат на Шнайдер както е по проект, но...погледнах ценовата листа, средната цена на АП-тата на Шнайдер беше около 5лв, а тези на Деликси около 2,50лв.
Над 150 апартамента са, около 10 АП-та в табло...можеш да сметнеш колко ще спести строителя...
electra написа:Здравей От една година смених няклко марки с Деликси,доволен съм за парите качеството е супер.Имах горе долу от 20 различни референции поне средно п0 200 артикула ,проблем ми да де само един контактор.Сега пак правим обект с Деликси и инвеститора е доволен цена/качество вече втори негов хотел правим с Деликси.Една година не е период от който може да се вземе някакво меродавно мнение за това дали са добри или не ,а за инвеститора много ясно че е доволен как няма като е по евтино.
Като казвам смених мога да изброя доста които бяха меко казано менте.фирмата ми е 20г само инсталирам ,така че имам доста опит с марките и доста познания кое къде се произвежда изащо Moeller в Германия и Гърция е два пъти поп-скъп от Бг.Марките ,които препоръчвам за инсталатори като ниво качество/цена Delixi Schneider оранжев палец,таблата особенно в много обекти са ме вадили.Имам колеги в Румъния ,които започнаха с Деликси очараовани са меко казано.Добавих снимка таблото което в момента правя,там всичко е Деликси.
Така надявамсе че помогнах.
Между другото най-голямото менте на пазара е Шрак,чист моелер ама посъп и лош,дори на кутиийте им пише мюлер.Прикачен файл:Tablo Klimatici .jpg
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: