• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Red_line - специалист
Бихте ли ми казали от кои кабели на захранването да си изведа копче за да го стартирам без да е свързано към комп. ?
BAlexandrov - специалист
На големия куплунг за дъното има един зелен и трябва между него и съседен черен.
ecotronic - специалист
Red_line написа:
Бихте ли ми казали от кои кабели на захранването да си изведа копче за да го стартирам без да е свързано към комп. ?

Трябва да свържеш извода PS-on (зеления) с някой от идводите COM (черен) на някой от двата конектора (в зависимост от това какъв е при теб)

Изображение
Red_line - специалист
Благодаря много :prayer:
ArturDent - Почти Безобиден
Ако си решил да ползваш 24V - внимавай, най-вероятно няма няма да стане.
Това което е на -12V е с много ниска мощност. +12V можеш да го ползваш спокойно.
Red_line - специалист
колеги още един може би тъп въпрос но все пак, значи когато захранването е включено към дъното на черна + жълт канал ми дава 12.3 В а когато го пусна без да е в дъното, а отделно на същите канали 11,5 на какво се дължи това и как мога да го направя да е 12 отделно от компа ???идеята е да захраня авто сд .....
Pablo - специалист
Red_line написа:
колеги още един може би тъп въпрос но все пак, значи когато захранването е включено към дъното на черна + жълт канал ми дава 12.3 В а когато го пусна без да е в дъното, а отделно на същите канали 11,5 на какво се дължи това и как мога да го направя да е 12 отделно от компа ???идеята е да захраня авто сд .....
Тези 11.5 без товар ? Ако да , виж с товар как се държи.
По принцип авторадиото няма да има проблем с 11.5 В,
проблем може да има от това , че захранването е импулсно и може да вкара доста шум.
BAlexandrov - специалист
За напрежението няма проблем, но е възможно тока да не ти стигне в зависимост какъв усилвател и колони искаш да захранва. Погледни колко ампера дава на 12 волта и колко черпи радиото. Вероятно е да има защита срещу претоварване така че пробвай :) А може и да няма :lol:
Последна промяна от BAlexandrov на чет апр 14, 2011 10:49 pm, променено общо 2 пъти.
Red_line - специалист
като свържа СД-то захранването не тръгва изобщо
:x
BAlexandrov - специалист
Възможно е да има късо някъде - това СД работи ли? Свързваш го без тонколони нали? Плюс и минус спазваш?
  • 1
  • 2

Тема "захранване накомпютър 1 въпросче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: