• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
julian1960 - напреднал
има и друго понижаващ ти е трансформатор трябва да има задължително заземление между двете намотки
lz1tar - специалист
Виж филтража в захранването,или изключвай етаж по етаж.Този модел не съм го монтирал,ако има допълнителен звънец на апартаментната врата проблема може да идва от бутони с глимлампи,при Фарфиса тези бутони правят голям цирк.
lz1tar - специалист
Поддържам колегата препоръчал Нипоните,всичко върви по 2 кабела,надежни са ,не правят проблеми и Биттел дават добри отстъпки
plo4kata - специалист
Аз имах подобен случай,в близост до домофона имах бутон за стълбищният автомат и го елиминирах,като в домофона имах такъв бутон-вграден и свързах кабела там,от този момент се появи брум в цялата домофонна уредба на блока,но вече бяхме направили ремонта и кабела си остана вграден в домофона и брумът го оставихме за фирмата монтирала инсталацията.
moimoimoi - майстор
здравейте колеги,днес след като смених централата на домофоната система подобрение нямаше-пак имаше брум
последва ново проверяване и се оказа че единия проводник за ел.бравата е вързан погрешно, а другия проводник е директно на захранването от трансформатора в резултат на което се вкарва променливо в схемата на домофона и от него беше брума
благодаря на всички взели отношение по проблема
  • 1
  • 2

Тема "шум от домофон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: