vk написа:1.Защо не искаш над шкафчето да бъде, а....Аз против нямам нищо ама половинката си мисли, че визуално няма да е добре, не се връзвало с останалата част. На мен даже ми се вижда по-удобно да е под лампата вместо отстрани между таблата и нощното шкафче. Защото за да гася ако е отстрани до таблата трябва да съм легнал по корем за да ми е удобно или на една страна и да си пусна ръката, а ако е под лампата само се протягам и готово.
Не, ракла няма да има, а един цял гардероб отсреща на стената. Старата спалня беше с ракла и за мен заемаше само място. Излишно място, в което освен молци друго не вирееше. На стената ще има само табла, а нощните шкафчета са прекалено ниски за да мога като се обърна да ги гледам. Таблата е на 90 см, шкафчетата за 33 см високи. Като сметна подматрачната рамка и матрак от 20 см върху нея значи съм поне на 55 см от земята.
Сега значи най-вероятно монтажа ще стане под лампата, мен лично от страни не ме кефи, а за девиаторни ключове също ще се откажа. Одрусаха ме 30 лева за 2 контакта, 2ключа и 2 двойни пластмасови кутии на Schneider Electric а само един девиаторен беше 26 лева... излишен разход за безработен домашен майстор