• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
moimoimoi - майстор
на мен на снимката ми изглежда правилно свързано
и като се замисля каквато и комбинация да направиш с трите кабела на датчика ,ако той е изправен няма да гръмне,само може да не работи
Кракра - напреднал
moimoimoi написа:
на мен на снимката ми изглежда правилно свързано
и като се замисля каквато и комбинация да направиш с трите кабела на датчика ,ако той е изправен няма да гръмне,само може да не работи
Честита коледа на всички съфорумци.Здрава и късметлийска новата 2013
Та по темата:На мен от това което се вижда на снимката,ми изглежда че захранващата фаза е свързана директно на фасунгата и има линк между червеният и черният извод на датчика.Което значи че лампата не може да се контролира от датчика.Нова снимка ако обичаш,на която ясно да се вижда цялата дължина на кабелите между фасунгата и датчика . :partyman:
tishotch - специалист
Грешка няма, захр. фаза е свързана с датчика (кафяво) а червения на датчика отива при фасунката. Дали пък не съм попаднал на дефектна бройка :?
Здрасти,значи червения кабел от датчика се връзва към единия край на крушката,синия е общ за крушката и датчика, кафявия (черен( е фаза само за датчика, Нямаш никакви проблем; отстрани има един бутон който включва времето за работа на датчика
  • 1
  • 2

Тема "Сързване на датчик за движение към крушка ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: