Имам четири аплика (вързани по двойки), всяка с по четири халогенни лампи на 12V. Искам да им намаля интензитета с димер, но ударих на камък, защото захранванията са импулсни. Навсякъде ми предлагат димери на Шнайдер за по 120лв. Всичко хубаво, но на мен ще ми трябват четири броя, защото имам и друго осветление, което също искам да "димирам", а аз толкова пари за едната гъзария няма да дам!
Та, препоръчайте ми магазин/марка, модел/схема или каквото и да е, за да мога да изпълня заданиято на жената, но същевремено да не е скъпо, щото пак ще кажа, че АЗ 480лв. ЗА ДИМЕРИ НАМА ДА ДАМ
Варианта за който си мисля е да сменя импулсните трафове с обикновени такива, но има вариант да не могат да се съберат в кутията на аплика.
Идеи?
Та, препоръчайте ми магазин/марка, модел/схема или каквото и да е, за да мога да изпълня заданиято на жената, но същевремено да не е скъпо, щото пак ще кажа, че АЗ 480лв. ЗА ДИМЕРИ НАМА ДА ДАМ

Варианта за който си мисля е да сменя импулсните трафове с обикновени такива, но има вариант да не могат да се съберат в кутията на аплика.
Идеи?