Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
имам нужда от термо-ключ за стерилизатор АВЕНТ на филипс.от сервиза на филипс на Г.М.Димитров ми казах че това не се ремонтира и няма резервни части.намерих някакъв подобен но явно трябва да е точно като моя който е изгорял.прилагам снимка на изгорелия и се надявам някой да ме опъти къде може да има подобен ,защото имам нужда от стерилизатора а за нов не ми се вадят 200 кинта. :axe:

Прикачен файл

Изображение0178.jpg

Прикачен файл

Изображение0176.jpg
lov - майстор
Това дето го държиш с пръсти някаква врътка за регулиране ли е. Какви температури трябва трябва да регулира това нещо. каква е и мощността на нагревателите. Къде и как е монтирано. По лесно е ще да ти отговорим ако знаем тези неща. Иначе трябва да почваме да ровим за да все образоваме какви са параметрите на стерилизатора. Ще загубим двойно повече време за разучаването от отговора.
И защо трябва темата да е в качване на снимки а не в електрото.
moimoimoi - майстор
това прилича по скоро на термопредпазител
т.е. ако прегрее уреда да се изключии трайно и невъзстановимо/за еднократна употреба/

а това за което го държи автора май е шпилка за монтаж на нещото
ако е така виж на него какви градуси му дават и може да му се намери подобен заместител
lov - майстор
Разглабял съм стерилизатори ама точно такъв не. Та на тях си има бяха монтирани най обикновенни терморегулатори за фурна. Та за това питам ама като не дават отговор няма да се ровим да четем за новите модели какво са измислили. Пък може и да е нещо по нежничко това де да знае човек.
В старите една сестричка ми опече цяло пиле за благодарност. :lol:
колев - специалист
Това мисля е термостат като тези за кафемашините, но те са капсуловани и не са на винт.Можеби дори е термостат с ръчно възстановяване. Трябва по корпуса някъде да е отбелязано на колко градуса изключва.
На тези уреди е написано на корпуса , че не подлежат на ремонт. Бих ти препоръчал да си вземеш стерилизатор за микровълнова, но в него не можеш да поставяш стъкло и каучук. Иначе върши точно същата работа.
boqn_zara - специалист
Работил съм в сервиз за медицинска техника няколко години.но за такова животно Philips за пръв път чувам,че са произвеждали и стерилизатори.Какъв нов модел е като те вече се отхвърлят сухите стерилизаций.Ако искаш да ти помогнем дай модел.Ако ли не ходи взимай един Melag или Webeco да знаеш,че имаш автоклав.А и това по-скоро е някаква защита,термостатите са си съвсем обикновени по принцип на сухите стерилизатори.
колев - специалист
Това е домашен бебешки стерилизатор. Уж стерилизира биберони и шишета. Има една ваничка в която наливаш 50-100мл вода, изпарява я за 5-10 мин и изключва.

Тема "проблем с термо-ключ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: