• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
alsted - майстор
За да бъдеш полезен на питащия, трябваше да му обясниш на кои изводи какво да свърже (мостове, захранване ... различно от моето :wink: ) Ти реши, както обикновено, да демонстрираш знания и да подчертаеш незнанията на другите. Мисля, че смисъла на този сайт е взаимопомощ , помощ, но "самоизпъкване" ... :?
Държа да се конкретизираш професионално: как, на кои изводи да подаде захранване, на кои мостове?! Гарантираш ли за "олекотените" пускове в случая? ...Последователно свързани ...после? Само по една намотка в рамо?
fikata - майстор
Държа да се конкретизираш професионално
Дръж се,дръж се, рецензенте мой. През това време прочети линковете,които съм дал по темата.
Е,ако можеш, де. :-D
За експериментално пускане съм съгласен с тебе според снимката на клемната дъска.
Да се премостят X2 & V1 : Y2 & W1 : Z2 & U1
След това да се подаде захранване 380V на U1 V1 W1
Fen - напреднал
Благодаря за всички мнения , стана ми ястно какво трябва да правя . Като го пусна ще пиша за резултата :cool:
tehribo - специалист
Ей тук е истината.
shadow__01 написа:
Тъй като в България няма по стандарт линейно напрежение 220V остава единствено варианта за единичен триъгълник с мостове както някой писа по-горе.
Но не вярвам и да ти трябва тоя двоен триъгълник и плавен пуск, за тва 5kW моторче.

Ако видиш зор - обаждай се, тука майсторите ще го нагласят.
Прикачен файл:
triagalnici.jpg тригонометрия
alsted - майстор
За колко пари казваш? Ние тук подливаме вода - за без пари :-D Ти ако за пари ... сбъркал си мястото :-D Тук и келешите с пари се пробват да "минат" дявола кък фърчи, подпитвайки ни :lol: ма ядът ху_рката :lol:
fikata - майстор
alsted написа:
За колко пари казваш? Ние тук подливаме вода - за без пари :-D Ти ако за пари ... сбъркал си мястото :-D Тук и келешите с пари се пробват да "минат" дявола кък фърчи, подпитвайки ни :lol: ма ядът ху_рката :lol:
alsted, какво пушиш? Собствено производство по линия на самозадоволяването ? :weedman:
  • 1
  • 2

Тема "Странна схема на електродвигател VEM" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: