• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
FM STEREO - специалист
Прикачен файл:
oie_amkh6irpDMhw.jpg
oie_amkh6irpDMhw.jpg (73.12 KиБ) Видяна 2624 пъти
Кабела,който идва от щепсела го свързваш на винчетата от едната страна на ключето,а от другата му страна връзваш кабела който отива към лентата.
mupo - напреднал
Разбрах как трябва да стане, ама при мен ключа е изведен на удобно място и не е директно на кабела,а е пуснато отделно кабелче, което може би прекъсва единият проводник и като се падне да е нулата, фазата си остава постоянна.Както се вижда на снимките имам само 2 жици.Малко аматьорско изпълнение ми се вижда.Ама сега не ми се занимава да го преправям, като ми остане повече време ще го видя.Благодаря ви за компетентните отговори. :)
lov - майстор
Бележи щепсела с маркер и на контакта също и не се разправяй. Пък ако контакта ти трябва и за други работи сложи двоен. Аз почти на всякъде в къщи съм с такива.
mupo - напреднал
Да, така ще направя, то голяма излагация моя пост със преместването на жицата.Ама кой да мисли....
FM STEREO - специалист
Не разбирам какво сложно има да се направи,какво като ключето не е на кабела,където и да е то пуска му се по една двойка от двете страни и готово,какво бележене на контакти и щепсели! :partyman:
mupo - напреднал
Така е, но аз не съм ел техник, явно и майсторите дето сглобяваха не са.Или просто ги е домързяло. :)
FM STEREO - специалист
Е сега ти е ясно как трябва да се свърже,мисля че ще се справиш!
  • 1
  • 2

Тема "LED лента свети дори и изключена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: