Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Прочетох темата и не знам колко е актуална и дали проблемите ти са решени, но ще ти дам и моето мнение. Можеш да сложиш ЛЕД крушки и луни каквито си избереш. GU10 на 220V е най-добрият и най-универсалният вариант, който може да използваш.
За трафа първо трябва да знаеш какви луни ще сложиш - дали ще са на 12V (ако са на 220V не ти трябва трансформатор) и колко вата са). Ако избереш на 12V и си харесаш определена мощност реши на колко кръга ще ги направиш. Може и с адаптер. Просто имай предвид, че е хубаво да се остави 30 процента аванс ( като събереш мощността на всички луни ги умножи по 1,3)

Давам ти само пример, който е димируем. По-скъпо е, но с димер смятам, че ще ти върши страхотна работа
http://www.led-lampi.com/produkt/led-%D ... %B8%D0%BC/
Вече има и по-евтини варианти - с по-малка мощност, а може и да не са димируеми. Продукта, който ти дадох за пример е с добро качество и 2 години гаранция. Вече сам знаеш най-добре колко пари ти е бюджета за осветлението и сам решаваш. Успех!
moimoimoi - майстор
е като си прочел темата не разбра ли че си е купил човека вече обикновени халогенни луничка, а тез дето ги предлагаш по 35+лева може да си ги..... :toimonster:
nv952 - майстор
moimoimoi написа:
е като си прочел темата не разбра ли че си е купил човека вече обикновени халогенни луничка, а тез дето ги предлагаш по 35+лева може да си ги..... :toimonster:
moimoimoi
Има съвсем логично обяснение....
Freedom2015 написа:
Ето ти аналог на това, което търсиш - 6W LED лампа, която е димируема и е студено-бяла светлина :
http://www.led-lampi.com/produkt/led-%D ... %B8%D1%80/
Freedom2015 написа:
Давам ти само пример, който е димируем. По-скъпо е, но с димер смятам, че ще ти върши страхотна работа
http://www.led-lampi.com/produkt/led-%D ... %B8%D0%BC/
Вече има и по-евтини варианти - с по-малка мощност, а може и да не са димируеми. Продукта, който ти дадох за пример е с добро качество и 2 години гаранция. Вече сам знаеш най-добре колко пари ти е бюджета за осветлението и сам решаваш. Успех!

nv952 написа:
Първо добре дошъл в нашата къщичка(форума)
Нямаше да се обадя....ама нещо ми намирисва на реклама тук! :?
Предвид и това че си писал,че работиш като консултант ....
Вярно,че и аз имам любими магазини ама просто....тук нещо ме съмнява.
Предварително се извинявам ако бъркам :!:
kozl - майстор
Първо не е прочел темата, а е чел от темата. После се е объркал и е предложил крушките (LED 6 W, 220V, димируеми) в друга тема, но пък писал аналог, а объркал предложенията.
Бих допуснал, че е реклама, ама и за това не става, че много калпаво я отразява. Но статистиката сочи че от 6 поста само в един няма нотка на реклама.
Всъщност какво ни рекламира :?
1-ви пост "Wago клеми"
2-ри реклама я няма
3, 4 5, 6-ти "Мартини лайт" се блещи.
hristov1 - специалист
Всичко е ток благодаря на всички за търпението и отговорите всичко хубаво :) :wink:
hristov1 - специалист
Здравейте за да не отварям нова тема ще пиша тук и така реших да заменя халогенките с ЛЕД крушки закупих си лед крушки Philips 4.5W димиращи на 220V сложих ги всичко точно много хубаво светят но когато ги пусна от димера се чува леко напрежение зъзкане та въпроса ми е да не би да е от димера защото е обикновен или това е нормално за димиращи луни?:)
hristov1 - специалист
Ок.Благодаря и поздрави :mrgreen: :mrgreen: :)
moimoimoi - майстор
да откриеш сам топлата вода - безценно!!!

Тема "Луни в коридора" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: