Че то и тука не беше по различно защото масовия бум беше в началото на демокрацията когато почнаха да се правят разни гаражчета и бараки на закусвални и баничарници. Една печка вървеше на цената на кола втора ръка. След това почнаха от някъде да вкарват едни руски гардероби
ма и си бяха мощни и дуракоустойчиви та приравнени на сегашни цени сигурно идват малко на хилядарката. От тях видях как да си правя високоволтовата каскада че тогава вървеше към 50 лева. То и сега не са евтини като знам какво има вътре ама какво да се прави у нас в место търговци имаме търгаши.
Но вече с тези цени на новите съм ги сложил в графата еднодневки и ако не са някой модел с повече екстри не си правя труда да я отварям.
Никой не отрича това с по бързото нагряване с бързовара и мисля че темата приключи с този казус. Сега си чешем езиците малко встрани от темата.

Но вече с тези цени на новите съм ги сложил в графата еднодневки и ако не са някой модел с повече екстри не си правя труда да я отварям.
Никой не отрича това с по бързото нагряване с бързовара и мисля че темата приключи с този казус. Сега си чешем езиците малко встрани от темата.