Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sides - помощник
Към колегата : То и аз, затова се включих в темата, да разбера : Профитата с какво си зареждат фенерчетата, но единственото което научих е : зарядно за 20 евра не е професионално. :supz: . Значи съм бил в заблуда мнооого време :? Та така : живи и здрави ! :drinkers:
Kokar - специалист
sides написа:
Към колегата : То и аз, затова се включих в темата, да разбера : Профитата с какво си зареждат фенерчетата, но единственото което научих е : зарядно за 20 евра не е професионално. :supz: . Значи съм бил в заблуда мнооого време :? Та така : живи и здрави ! :drinkers:
Не приемам иронията и сарказма! 8-[
Можеш да споделиш знанията, които имаш по темата.
sides - помощник
Аз пръв попитах ! ... Когато почистят темата, ще можем да попишем .... :partyman:

П.п. сега се загледах .... от 2014 /регистрация/ насам имам 6 мнения ... наистина ли ? :-D
Kokar - специалист
В този форум нищо не се чисти вече...
dtmf - специалист
Ето ви едно примерно зарядно за 18 лв, което показва реалния капацитет на батерията, и зарежда 2 пъти по -бързо от Nitecore. Заради по-големия заряден ток е подходящо за маркови и мощни батерии с голям капацитет.
https://www.aliexpress.com/item/Pre-Sal ... b106f39225
sides - помощник
Цитат :: Ето ви едно примерно зарядно за 18 лв, което показва РеалниЯ капацитет на батерията ...............

Верно ли ?! :? Или в пикчето има една табличка, която казва : при 3,86в - покажи 3 квадратчета, при 3,92в - покажи 4 квадратчета :rolleyes:

То, а дано има и пикче, че като го гледам :rock: - само под принуда :? , бих го включил в моята къща, и то непременно под две саксии - от тези - дебело керамичните, с дебелите похлупаци ! :prayer: :lol: :partyman: :partyman:

п.п. случва ми се да си зареждам бактериите, които са ми необходими за момента, понякога и с 15 А ... на фона на това 1А е смешен ! ... примерно де :supz: :supz: :supz: :drinkers:

П.п. споко, нямам нищо против китайските стоки - просто : правя бройка мнения, че съм го окъсал ... последните години :partyman:
hidrazin - майстор
sides написа:
че съм го окъсал ... последните години :partyman:
Явно. Колко ракии? :-D
:partyman:
sides - помощник
Ракията е при теб ... Тук съм на водица - планинска я водят . Това си е Офф-Топик ... :finga:
hidrazin - майстор
Внимавай! Планинската е студена. Много студена пък и захладя. Да не вземеш да глътнеш вода ... неправилно. :-D
:partyman:
P.S. Сорри за оффтопика...
sides - помощник
Верно ли !? Може и да е захладняло покрай теб, но те уверявам :: има места, където си е жега :cool:

П.п. странни хора : Всичко сравняват с това, което е на 2 метра покрай тях :: дамаджана, туршийка /както и да се пише там / .. водата му била студена :finga:

Тема "Зарядно NITECORE Digicharger D2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: