• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
взех си ел двигател от скрап мисля че е монофазен..идея как да го свържа за 220в.единствено пише "ЕЛЪФА г ВИЛНЮС"
Прикачен файл:
1.JPG ДВИГАТЕЛЯ
ИЗЛИЗАТ ДВА СИНИ И ДВА КАФЕФИ КАБЕЛА..С МИЛТИЦЕПА МИ ДАВА СВЪРЗАНИ ДВАТА СИНИ И ДВАТА КАФЕВИ..
iliya_i - майстор
Прилича на мотор от пералня "Рига". Той върви в комплект със специален пускател:
https://vikiwat.com/product/24360/puska ... -6.3a.html
еазполагам с подобнбо писково но как да го свържа
Hoвoceлckи - майстор
Брад`чед дай си го на скрап. И да покажеш, че върти, няма кой да ти даде повече. За к`во мислиш, става това?
аз търся помощ за двигателчето а намирам роднини
p.v.x - майстор
Брад`чеда има мултицеп . Така че по сериозно по темата.

:rock:
Hoвoceлckи - майстор
Не щеш да кажеш за какво ще го ползваш. Имай предвид, че е слабо. Виж тук, конкретно схема. Ако не ти е достатъчно, мерни съпротивленията между жиците и ни ги кажи.
двигателят мисля да го монтирам на шевна машина текстима и понеже оригиналния загрява(от 3фазен към монофазен) и ми издумка пусковия кондензатор(около 140 мф а работен 24мф) и много загрява искам да пробвам с 220 в ..направил съм си редуктор с които ще се мъча да я подкарам...а за кабелите между един син и един кафяв ми даде плаващо съпротивление и падна до към 3 а другите мълчат
Hoвoceлckи - майстор
Че не си наясно с тоците е ясно. Но почти е ясно, че това моторче е точно за там, където ти бях препоръчал. Е, може нещо и мултицеПа да послъгва :-D
След като трифазният е бил с пусков 140мф, ще рече да е 2кВт? Пък и загрявал ... Това моторче е 1/10 от него. По добре да коментираме как да нагласим "трифазния".
ivanj - специалист
Здравей те, да не отварям нова тема.Кажете как да свържа тази помпа на 220в.

Прикачен файл

step01.jpg
  • 1
  • 2

Тема "СВЪРЗВАНЕ НА ЕЛ ДВИГАТЕЛ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: