До като плюехте само мен започнахте и енергото намесихте и веикато сега някой ще се намери и мобилните оператори да намеси. Типично българска черта на всеки някой друг му е виновен. Ами Вие какво работите какво произвеждате мислите ли че и вас не ви плюят и псуват. Независимо какво правите мислите че вашето е най-хубавото и най-здравото и никога не се разваля . Повечето аварии не са по вина на енергото или веикато . Това че е прегоряла нулата в блока или се е спукала тръбата не са ви виновни те защото не са те изграждали тези инсталации а някои прехвалени маистори според които нулата е без значение щото вързал три апартамента в звезда. Но по добре тия дето работят в енергото да напсуваме . Аиде останете си със здраве !
ПП А на отличника iliya_i не знам кои клас е завършил като гледам две думи без правописна грешка не може да напише пожелавам много успехи в работата със звездите и триъгълниците.
ПП А на отличника iliya_i не знам кои клас е завършил като гледам две думи без правописна грешка не може да напише пожелавам много успехи в работата със звездите и триъгълниците.