Предния месец се опитвах да обясня на един, че не е така и проблемите породени от ниското напрежение са други.
Предполагам, че въпроса на автора е породен от подобни внушения.

hidrazin написа:Пост номер 29 е "жената",но и там са само питания и коментари,нищо като твърдения или прочие....Draganov написа:Питам,защото някъде прочетох,че е възможно отчитането да става само с измерване на тока и умножение с константа 230 за напрежението.И къде е това някъде??? Или е в стил ЕЖК (една жена казала - руса, на пазара).![]()
Като толкова те вълнува вземи си купи БДС EN 50470 и чети на воля...
Draganov написа:Пост номер 29 е "жената",но и там са само питания и коментари,нищо като твърдения или прочие...Пич, тва е драскано преди почти десетилетие...
Я обясни накратко как със слънчеви панели, "вятърни мелници",UPS -и ще връщаш електроенергия.Така че "жената" в случая си е наистина жена, руса и с големи опулени очи...
Draganov написа:Пост номер 29 е "жената",но и там са само питания и коментари,нищо като твърдения или прочие....
Draganov написа:Попаднах на една интересна статия в руски сайт,където подробно е обяснено как работи електронният електромер.Хора,четете хубаво какво съм написал.Дал съм ви и схема как работи електронния електромер,просто попитех дали някой е отварял "Дейзи" електромер и дали работи на същия принцип.Достатъчно съм образован и технически грамотен,за да ме изкарвате "човек от опашката за пенсии..."
http://electrik.info/device/970-kak-ust ... ergii.html
Дали и електромерите на Дейзи ,които масово се поставят,работят на същия принцип?
Draganov написа:Хора,четете хубаво какво съм написал.Дал съм ви и схема как работи електронния електромер,просто попитех дали някой е отварял "Дейзи" електромер и дали работи на същия принцип...."Абе то ние хубаво четем и отговаряме ама май ти не четеш какво ти отговаряме...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: