Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
vice5554 - напреднал
Такаааа, след 6 години застой я монтирах, и окабелих... вързах на 1 ва зона Вх врата , на 2 ра и 3 та по 2 Пир-а и на 4 та Тамперите които са последователно свързани ... Обаче с програмирането обяснено в инструкциите не се справям грам ...

Та натискам * 8 0510 , 1 0 0 и изписуква и нещо немога да задам време за излизане от вътре навън, не почва да отброява нищо въпреки че като изляза и след минута вляза почва дълъг непрекъснат звук в който да вкарам кога иначе сирената завива ... Подефолт зоните си работят предполагам или греша и ще трябва и четирите да се мъча да ги програмирам ? Благодаря на всички отзовали се
petrov7111 - специалист
Ако алармата не е нова, може да е препрограмирана и инст. код да не е вече 0510. След вкарването му изписуква ли ти прекъснато и да започнат да мигат СИСТЕМ И READY мисля, че бяха. Или изписуква продължително, което значи, че те отхвърля. Ако не е този кода и не го знаеш, трябва да рестартираш панела.
vice5554 - напреднал
Tакаааа , спавих се със програмирането на 4 те зони ... на врата 00 , на пировете 02 и на тамп 04 по следния начин
* 8 0510 1 00 02 02 04 /решетка за потвържд...
.... сега обаче не успявам да настроя време за изход и време след вход преди да писне сирената ...

Пробвах така * 8 0510 1 030 060 001 ноо бъркам нещо някъде и не приема тези команди апаратурата ....

Дали при положение че вратата ми е на зона 1 следната команда която гледах в ютуб но на непознат за мен език и несмея да я пробвам ще ми свърши работата ...

* 8 0510 2 030 060 001 /решетка за потвържд./ където 030 мисля трябва да е входното време ... 060 изходното а 001 изобщо не разбирам за какво би било ...

Нова е алармата , направих и също и хард ресет за всеки случай ....
petrov7111 - специалист
Така е както си го гледал. Разликата от 1 и 2 е , че това са адреси, на 1 се прогр. зоните, на 2 - времената. 001 е времето за свирене на сирената - 1 мин.
petrov7111 - специалист
Имаш ли обемен датчик в коридора, който да гледа към входната врата ?
vice5554 - напреднал
Сърдечно благодаря за потвъждението :))) , има един обемен датчик но той е в линията на касата с пантите на вх.врата и гледа напред с/у нея ..../клавиатурата се пада под него в мъртвата му точка предполагам/ когато застана там без да се местя не ме хваща и мога да вкарам кода и изляза без да ме хване май .... но ако трябва и на него да му пусна изходящо и входящо време, ... като на първата команда да го направя 00 вместо 02 ли имате в предвид ?
vice5554 - напреднал
Много БЛАГОДАРЯ :) Имам и един последен въпрос ... когато настроя 30 секунди за излизане след набирането на кода ... би ли трябвало да чувам писукане от алармата че е почнало отброяването на секундите чрез бипкане или тази система е без тази опция и си ги брои на "ум" ?
petrov7111 - специалист
Със задържане на решетката можеш да регулираш силата на звука на клавиатурата, а от звездата - осветеността и. Но звука при изход няма как да се пусне. Така си е .
vice5554 - напреднал
Яснооо , сега пък проблем дава някакъв странен ... на клавиатурата ЗОНА4 мига с къси примигвания в стенд бай режим ...на нея са свързани последователно 2 пира в които има на всеки по 1 резистор .... до скоро си работеше всичко както трябва .... какво би могло да спарва :?

Тема "Монтаж алармена система DSC PC510" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: