• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DMN - майстор
smokee, а ти не се връзвай много на думите на известния вече форумен вирус -plamen6703. :banned:
smokee - специалист
Колеги нека темата не се превръща в повод за караници и дразги а да се придържаме към добрия тон и обменим ценен опит.А тези,които нямат знания,които да предложат да почерпят от опита на другите.Това е смисъла на темата.Ако предиввика лоши чувства между потребителите на форума то по-добре темата да я няма. Давайте го по-леко,че не се знае кога ще ви потрябва помощ и на къде ще ви завърти живота утре :goodman:

Между другото - аз си продължавам с търсенето на двигател само не ми е ясно как да го включа за тест без да го изгоря.От изчетеното в итнернет стигнат до заключението,че свързване тип "звезда Y" e за 220V а "триъгълник " e за трифазен ток.
fox_vt - майстор
Не го обърквай човека, ако намотките са за 380 волта може да го върже всякак. То си пише на табелката.
fbr - майстор
smokee написа:
От изчетеното в итнернет стигнат до заключението,че свързване тип "звезда Y" e за 220V а "триъгълник " e за трифазен ток.
Hoвoceлckи написа:
Ми не - обратно!
fox_vt написа:
Не го обърквай човека, ако намотките са за 380 волта може да го върже всякак.
Ако съм лаик и попадна на тоя разговор, какво бих разбрал.
valentino76bs - майстор
smokee написа:
Между другото - аз си продължавам с търсенето на двигател само не ми е ясно как да го включа за тест без да го изгоря.От изчетеното в итнернет стигнат до заключението,че свързване тип "звезда Y" e за 220V а "триъгълник " e за трифазен ток.
Човек интересно ми е защо не поръча този мотор от София какъв е проблема ? Казах ,че ще го пробвам преди даже да си го видял ти самия ! Кое те плаши или зора ти е малък,пък чувам че и други хора ти предлагат помощ ...кви сте такива не мога да разбера уж плачете много пък като ви подадат ръка и бягате!И друго ....предпочиташ да отидеш на кЪнда в г... да строшиш нерви и мангизи от колкото тука на крака да видиш за какво иде рече е тва не мога да го проумея.
mavryt4o - майстор
valentino76bs написа:
smokee написа:
Човек интересно ми е защо не поръча този мотор от София какъв е проблема ? Казах ,че ще го пробвам преди даже да си го видял ти самия ! Кое те плаши или зора ти е малък,пък чувам че и други хора ти предлагат помощ ...кви сте такива не мога да разбера уж плачете много пък като ви подадат ръка и бягате!И друго ....предпочиташ да отидеш на кЪнда в г... да строшиш нерви и мангизи от колкото тука на крака да видиш за какво иде рече е тва не мога да го проумея.
Трябва да усетиш кога на някой няма смисъл да му се помага.Влизаш и ти във филма му и само си трошиш нервите.
kuger - майстор
fox_vt, честно казано не можах да те изтрая!
Мотор се мери за междувитково с мост /знаеш ли какво е?/. Изолационно се мери с мегер /не миризлив от между краката ти!/. При наличие на нужно по мощност захранване се мери и тока на празен ход!

Накрая, хич не ми пука дали ще получа бан, но, не ръси простотии, ясно?!

пп: Не ми отговаряй, не се хаби, мнението ти не значи нищо за мен!

пп1: Не бъркай хората, ако не можеш да помогнеш, не вреди!
smokee - специалист
valentino76bs написа:
smokee написа:
Нали казахте,че не можело да се измери без да се включи за тест? А и за какво да те ангажирам вместо да ми кажете как да го тествам и да се оправя сам? А утре имам път към София и щях да го пробвам и купя на място,но за съжаление продавача го е продал вчера.Току що се чухме с него.За съжаление пак не ми провървя.
plamen6703 - майстор
Провървяло ти е, щом не си купил до момента на сляпо с пратка по Еконт. Електромотори колкото искаш, няма да останеш без електромотор, а ако много ти е трябвал до момента да си намерил и купил :-D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Teстване на ел.мотор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: