• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DMN - майстор
Почти съм сигурен, че такава схема, за която и аз си помислих, като прочетох първия му пост, той няма начин да я намери. Иначе би била интересна :) .
:partyman:
Chefo77 - майстор
Ресивърът няма ли бутон за ресет или за пренастройка на честотите към мишката и клавиатурата?
kozl - майстор
Предполагам има, но поне един от диодите мисла, че требе да свети, кога има захранване на схемата в платката. А тъмните диоди ми подсказуват за повреда в платката. Ама я чакам схема :-D
Не че обещавам да съм полезен като вида схемата, но поне ще опитам :roll:
Децата приобретиха скъп рутер ASUS и он престана да работи, обаче нещо светуваше по него. Отворих го и що да вида вътре само един чарк беше в моите компетентност и умение, да подменя и за късмет точно в него белата.
DMN - майстор
kozl написа:
Децата приобретиха скъп рутер ASUS и он престана да работи, обаче нещо светуваше по него. Отворих го и що да вида вътре само един чарк беше в моите компетентност и умение, да подменя и за късмет точно в него белата.
:-D Е имАл си късмет и нужните умения все пак :wink: . Аз си прецаках един рутер с една високоволтова автомобилна бобина, която свързах последователно към един димер по една схема, и я захраних с мрежово напрежение. Схемата заработи както трябва, ама рутера, който беше в близост се разсърди, всичко си му свети, но повече не ми проговори - ни приема, ни предава :-D .
kozl - майстор
Те тва да не е Тесла е ефект с бобини :?
Грешка колеги, имам предвид снимка на платката.
Има бутонче за смяна на честотите но и със него е сон шож мон
zmiori - специалист
Пробвай да ги запознаеш.
Имах навремето нещо подобно трябваше да се задържат бутоните на приемника и предавателя за 2-3 сек. Голям чеп бе докат ги срешна. Успех
sstefanov - майстор
Вероятно си с Windows, но ако можеш, стартирай някакъв Linix (live, например) и виж във /var/log/messages какво се появява когато включиш приемника в компютъра.
kozl - майстор
Аз па 1/2 час рових безуспешно в нета да търся описание кой св.диод кога е свети. И намерих само бегло, че като ресивера се свърже с мишката и светва диод, кой обаче :?
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с ресивър за безжична мишка и клавиатура Microsoft" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: