Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
vk - специалист
Какъвто и домофон да изберем, още толкова е стойността на труда.
В "направи си сам", за предпочитане е някой пенсиониран специалист, заедно с хора от входа и да се направи, с обща помощ. Така всички ще са и по-доволни, че са свършили нещо полезно.
lz1tar - специалист
Като цена най-приемливи са Нипоните,монтирал съм поне на 20обекта в Пловдив и Хасково(панелки и ново строителство) работят добре,не е имало проблеми,работят по 2проводна схема,понеже има цифрова обработка на сигнала.Фарфиса и Елвокс(Португалия) несъмнено са по-качественни ,но като цена са двойно по-скъпи.Основното предназначение на домофона е да отключи входната врата,по-евтиния вариант е GSM-комуникатор,отключваш с позвъняване
MamaMy - майстор
Каква е тази рекламна страница :shock: . Тук май нещо много тесни специалисти има. И всеки препоръчва все супер специалисти, единствени и неповторими. :?
Няма ли админ да оправи нещата и да скъси носовете :^o ?
DOMOFON - помощник
bobo72v написа:
Обади се на 0898615588, 0886970812 или e-mail: borislav_vasev@abv.bg.Те са фирма за монтаж на домофонни системи и от дълги години се занимават само с това.Ще те консултират кое е най-доброто като модел и цена.
028553830 / 1992г.
DOMOFON - помощник
Изображение
vk написа:
А какво ще кажете за Nippon домофони, които са на Пловдивската фирма Биттел ЕООД, казват поръчани за производство в китай , с японско име и продавани у нас
[url=http://www.picvalley.n[skype][/skype]et/v.php?p=u/2357/12177321737656733011269067800gt4LCthFCbMHNVPmUcPh.JPG]Изображение[/url]

Прикачен файл

FB_IMG_1522888223334.jpg
FB_IMG_1522888223334.jpg (52.26 KиБ) Видяна 1093 пъти
hidrazin - майстор
Тъп, по-тъп, най-тъп, домофон-сервиз софия.
Общо взето - бягайте от тези шушляци. Явно са си доста тъпички...
:partyman:

Тема "Какъв домофон да изберем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: