Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
petrov7111 - специалист
Освен заядливците във форума, които си нямат работа и явно не разбират нищо по моя въпрос, очаквам и компетентни мнения.
hidrazin - майстор
petrov7111 написа:
Логиката ти издиша. Разчекнал съм веднага батерията, ти как мислиш ?
Е кво да мисля? Издишаш яко....
И двата ти крака са в теннджерата. Друго кво? :-D
Ааааа... да. Зарядното е толкова лесно да се направи (не купи), колко "разгадването" на батерията.
:partyman:
P.S. Компетентно мнение !!! :lol:
MamaMy - майстор
petrov7111 написа:
Освен заядливците във форума, които си нямат работа и явно не разбират нищо по моя въпрос, очаквам и компетентни мнения.
A ти как ще разбереш кой отговор е компетентен? Сигурно този който на теб ти хареса най-много? Ако можеш да видиш отстрани колко много не разбираш... Лошото е, че много ти личи. Високото самомнение съвсем пък не ти помага. По-добре не се излагай повече публично!
petrov7111 - специалист
MamaMy написа:
petrov7111 написа:
A ти как ще разбереш кой отговор е компетентен? Сигурно този който на теб ти хареса най-много? Ако можеш да видиш отстрани колко много не разбираш... Лошото е, че много ти личи. Високото самомнение съвсем пък не ти помага. По-добре не се излагай повече публично!
Човек като ти погледне само малоумния аватар, му става ясно с какъв тип има работа. Жалко за форума, няма компетентни хора, изместени са от неинтелигентни нищоправци, чакащи с кого да се заядат. Аз ще си разгадая батерията, но вие жалки хорица ще си останете на това ниско ниво.
tzetz009 - специалист
Да използвам темата на колегата , ще питам тук . Искам да се разделя със зарядното на верта . Трябва ми една бетаволтаична батерия , като тези за лаптопите дето щяха да ги пускат скоро . Ако не мога да си купя - как да си я направя :? ! Очаквам мнения от 60-ти "левел" нагоре ! Нещо да е на прометий , че дава най-много ток за две години ! Пробвах соларен панел + супер кондензатор , ама много го чакам , бре :? ! Много облаци има понякога . Ще чета мнения на хора само с "аватари" ! Компетенциите ми стигат до 80-то ниво , така че евентуални съвети бих ги разбрал еднозначно ! Благодаря предварително и лека вечер !

:partyman: :partyman: :partyman:
Junak - майстор
tzetz009 написа:
... Пробвах соларен панел + супер кондензатор , ама много го чакам , бре :? ! Много облаци има понякога . Ще чета мнения на хора само с "аватари" ! ...

:partyman: :partyman: :partyman:
Опитай с миниветрогенератор. Само трябва да намериш някой "разбирач" да му духа.“ А такива мнооого... :-D
zz_stefanov - майстор
petrov7111 написа:
.....
Елементарно Уотсън ! Хора, четете това, което съм написал в темата, а то е : че ми трябва разчитане на клемите на батерията, друго за сега не ми е нужно.
.... и пожарогасител ще ти трябва. :)
Купил си нещо крадено и некоплектовано от нета с мисълта, че е голяма далавера щото е много просто да му се направи зарядно
Може и зарядно да му купиш, колко му е https://www.ebay.ie/itm/Powery-battery- ... SwIzda38Vl
petrov7111 - специалист
zz_stefanov написа:
petrov7111 написа:
.....
Елементарно Уотсън ! Хора, четете това, което съм написал в темата, а то е : че ми трябва разчитане на клемите на батерията, друго за сега не ми е нужно.
.... и пожарогасител ще ти трябва. :)
Купил си нещо крадено и некоплектовано от нета с мисълта, че е голяма далавера щото е много просто да му се направи зарядно
Може и зарядно да му купиш, колко му е https://www.ebay.ie/itm/Powery-battery- ... SwIzda38Vl
Стефанов, не е крадена машинката ! И това зарядно няма да стане, друго е зарядното. Ясно, че за камара пари нещата ще се окомплектоват, ама нейсе - предпочитам да вложа малко труд и за много по-малко пари да направя зареждачка.
zz_stefanov - майстор
Аз съм убеден, че във форума има хора дето могат да го направят, но също така и че ще ти кажат да не се залавяш с това.
Няма да ти е по евтино, и ако си в час с тези батерии, ще разбереш че няма и да ти е безопасно.
petrov7111 - специалист
Батериите са модел 18650 - 5 бр. Има не малко зарядни платки за тях. В батерията си има и платка за заряд и следене на батериите. Нека не се подценяваме.

Тема "Зарядно за акумулаторен винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: