Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
petromaniq66 - специалист
Като си има платка, какво ти пука за останалите изводи? Давай и ток и пей сърце. А тази платка дето си я има е сигурно да се крепят елементите и връзка м/у тях... май много се подценяваме? Какво чакаш? Някой, който има същия модел да си "разчекне" зарядното и да ти даде състава му вътре с проследена схема? Пък нищо чудно освен захранването, другите изводи да регистрира и винтоверта.
Duke_BG - специалист
в крайна сметка ще качиш ли снимка на батерията
зарядното сигурно ползва всички изводи на батерията но винтоверта ползва само два, освен ако няма дисплей с функия за контрол на заряда
Т е един тремо резистор вързан към маса и извод Т

кажи другите къде са вързани
petrov7111 - специалист
Опитах се още в началото да кача снимки, но не успях и за това помолих някой с две думи да ми каже как да кача снимките. Пак ще замоля за същото. Платката в батерията е залята цялата със силикон и от нея излизат жиците, които се свързват с елементите.
petrov7111 - специалист
Да, зарядното ползва всичките 6 извода, винтоверта само + и -.
hidrazin - майстор
petrov7111 написа:
Опитах се още в началото да кача снимки, но не успях и за това помолих някой с две думи да ми каже как да кача снимките...
Никой няма да ти каже. Ще се наложи да четеш...
качване на снимки
:partyman:
plamen6703 - майстор
petrov7111 написа:
Опитах се още в началото да кача снимки, но не успях и за това помолих някой с две думи да ми каже как да кача снимките. Пак ще замоля за същото. Платката в батерията е залята цялата със силикон и от нея излизат жиците, които се свързват с елементите.
Смисъла от качване на снимки ще е същият като смисъла от цялата тази тема!
В смисъл, че няма никакъв смисъл!
Нито имаш акъл /знания, опит/ да направиш такова зарядно, нито си заслужава усилията подобно упражнение. Зарядно за батерията на такъв винтоверт струва около стек и половина цигари. :partyman:
moimoimoi - майстор
сега имаш винтоверт+батерия
ако не те затруднява се замисли че след твоите експерименти вероятно ще останеш без батерия
а как мислиш да осъществиш контакт ,не един а 6 контакта между батерията и зарядното ти
petrov7111 - специалист
plamen6703 написа:
petrov7111 написа:
Нито имаш акъл /знания, опит/ да направиш такова зарядно, нито си заслужава усилията подобно упражнение. Зарядно за батерията на такъв винтоверт струва около стек и половина цигари. :partyman:
Живота зле се е отнесъл към тебе и доста те е ощетил.
plamen6703 - майстор
petrov7111 написа:
plamen6703 написа:
petrov7111 написа:
Живота зле се е отнесъл към тебе и доста те е ощетил.
Живота не е справедлив, и към възпитание, а и не само те е ощетил доста, разбирам мерака ти към електрониката, но освен мерак иска и много четене.

Тема "Зарядно за акумулаторен винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: