Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
petrov7111 - специалист
plamen6703 написа:
petrov7111 написа:
plamen6703 написа:

Смисъла от качване на снимки ще е същият като смисъла от цялата тази тема!
В смисъл, че няма никакъв смисъл!
Нито имаш акъл /знания, опит/ да направиш такова зарядно, нито си заслужава усилията подобно упражнение. Зарядно за батерията на такъв винтоверт струва около стек и половина цигари. :partyman:
Живота зле се е отнесъл към тебе и доста те е ощетил.
Живота не е справедлив, и към възпитание, а и не само те е ощетил доста, разбирам мерака ти към електрониката, но освен мерак иска и много четене.
Ти ли ми говориш за възпитание ????? Освен идиотските ти обиди към мен, друго няма в писанията ти.
petrov7111 - специалист
hidrazin написа:
petrov7111 написа:
Опитах се още в началото да кача снимки, но не успях и за това помолих някой с две думи да ми каже как да кача снимките...
Никой няма да ти каже. Ще се наложи да четеш...
качване на снимки
:partyman:
Благодаря ти все пак за насоките, но не намирам никъде Add Attachment.
plamen6703 - майстор
petrov7111 написа:
plamen6703 написа:
petrov7111 написа:
Живота зле се е отнесъл към тебе и доста те е ощетил.
Живота не е справедлив, и към възпитание, а и не само те е ощетил доста, разбирам мерака ти към електрониката, но освен мерак иска и много четене.
Ти ли ми говориш за възпитание ????? Освен идиотските ти обиди към мен, друго няма в писанията ти.
Каквито забележки от личен характер имаш към мен, по-добре на л.с да ги предявиш да не цапаме форума.
По отношение на знанията ти, още в темата ти за н.ч филтри разбрах, че електрониката не ти е силата. Дано и ти го разбереш!
Лека вечер от мен! :partyman:
petrov7111 - специалист
plamen6703 написа:
petrov7111 написа:
plamen6703 написа:

Каквито забележки от личен характер имаш към мен, по-добре на л.с да ги предявиш да не цапаме форума.
По отношение на знанията ти, още в темата ти за н.ч филтри разбрах, че електрониката не ти е силата. Дано и ти го разбереш!
Лека вечер от мен! :partyman:
A ? Дай ми линк да видя , че нещо май си се объркал.
tzetz009 - специалист
:? :? :?
" - Наздраве !!!
- Чиърс !!!
- Прост !!!
- Кой прост , ве ей !!!

:? :? :?
petrov7111 - специалист
Пламенчо, чакам линка, който ме компрометира, или се извини, ако ти стиска !

Тема "Зарядно за акумулаторен винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: