ср юни 06, 2018 12:05 pmESPACE написа: Къщата да сменя направо!![]()

чет юни 07, 2018 6:58 pmrumen302 написа: Това за жичката го знам навремето от баща ми, просто почти винаги така са били оправяни бушоните вкъщи и не съм се и замислял по тоя въпрос. Иначе проблемът беше точно в бушоните, купих нови, имаше само на 25A, ама са много скъпи, по 65 стотинки. Още ме боли корем.Виж ко ся:
Са ако е за некоя дреболия, защо да не си я оправи човек сам, па ако не може, тогава да вика някой. Поне са в случая беше дреболия, обаче може да дойде някой майстор без работа и като види, че не разбирам, да измисли маса проблеми, да си подсигури работа. Може да изглежда малко параноично, обаче мен така ми лекуваха навремето коляното няколко години тукашните общи ортопеди, докато накрая почти не се разпадна, и от интернет разбрах, че трябва да си направя ямр, поне при падане с усукване, вероятно става въпрос за скъсана връзка, а те със сигурност са го допускали, обаче поне не могат да го оправят, ме пращаха на рентген, където такива проблеми не се виждат, та брах много ядове, докато се ориентирам какво да правя и при кой да ходя в София, поне тука специалистите да не изпуснат 2-3лева потребителска такса и направление от личен. Миналата година на един колега му сложиха стенд, па после на друго място се оказа, че е могло и без това, обаче така се точи здравната каса и се правят мангизи. Боли го уьо некой за здравето на хората, па да не говориме за една ел. инсталация. Дойдоха времена, да си имаш работа само с хора, които познаваш, или някой твой познат ги познава и може да ти ги препоръча.
Ше си зеем автоматични предпазители, като по-горе на снимката в един от отговорите.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: