Добре де, при мен ситуацията е следната. 
Разполагам с:
LED захранване DC-30-12 W
2 метра LED лента FS3528-60R
Звързани са към 220 да ги подкарам статично да светят.
Как аджаба да го свържа към изходите за колони, от там да му подава напрежението за да стане светомузика. И дали е възможно през този трансформатор да свържа още две ленти по два метра. Или цялата схема трябва да мине през контролер. Леко съм невежа, ще ме извинявате за което.

Разполагам с:
LED захранване DC-30-12 W
2 метра LED лента FS3528-60R
Звързани са към 220 да ги подкарам статично да светят.
Как аджаба да го свържа към изходите за колони, от там да му подава напрежението за да стане светомузика. И дали е възможно през този трансформатор да свържа още две ленти по два метра. Или цялата схема трябва да мине през контролер. Леко съм невежа, ще ме извинявате за което.

Прочети пак мнението на kolev_k !Захранването изобщо не ти трябва . LED лентата , която имаш е за 12 волта , но "пали" на 4,5 волта . Свързвайки я на две еднакви парчета към усилвателя директно трябва да си наясно , че над 45 вата "музика" ( справка - кас'тофона на колата ! Там пише 4х45 W
 Прочети пак мнението на kolev_k !Захранването изобщо не ти трябва . LED лентата , която имаш е за 12 волта , но "пали" на 4,5 волта . Свързвайки я на две еднакви парчета към усилвателя директно трябва да си наясно , че над 45 вата "музика" ( справка - кас'тофона на колата ! Там пише 4х45 W   ) и може да ти "замине" лентата ! Не се знае какъв ти е усилвателя , "омовете" на колоните и колко може да се завърта volume-то ! Иначе експериментирайте . Вече не е скъпа лентата . Едно време беше .... !
 ) и може да ти "замине" лентата ! Не се знае какъв ти е усилвателя , "омовете" на колоните и колко може да се завърта volume-то ! Иначе експериментирайте . Вече не е скъпа лентата . Едно време беше .... !