• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Duke_BG - специалист
stoyanovsto написа:
Препоръчвам Ви, да използвате старо компютърно захранване, като махнете всички кабели освен 12V+ и GND. Евтино, 300W и сравнително тихо!
не е необходимо да повтаряш !!
нямам под ръка захранване на РС ама я погледни колко Ампера са на + 12 волта и ако случайно знаеш закона на ом сметни колко вата са това , и погледни в какъв диапазон на входно напрежение работи тоа захранване и на за каква честота е предвидена . това е импулсно захранване
Osiris - специалист
Duke_BG

А къде остави Димера бе хората искат Регулиране ???? :?
pavelari - майстор
ползвайте импулсни преобразователи /импулсни трафчета/ на които пише dimmable това значи че бачкат с димер
Тани - модератор
Някой май не е прочел дори заглавието на темата! :?
pavelari - майстор
Мисля, че отговора ми е ясен и кратък. И освен, че е по темата е решение на проблема - бръмченето идва от трансформатора а за да се премахне, трябва да се махне тоя траф и да се сложи това, което казвам.
Тани - модератор
Чудя се , ако прочетеш ТАЗИ , дали ще препоръчаш на човека да си купи мерцедес :?

Шегувам се де. Просто това беше предишната тема , която четох и асоциирах с тази. Да не се обидиш.

Та човека вече си е купил тороидален траф и сега се мъчим с минимални средства да му решим проблема! То е ясно , каквое ТРЯБВАЛО да направи, но... пък и по-трудно се намират по-мощни регулируеми импулсни преобразуватели
Duke_BG - специалист
Osiris написа:
Duke_BG

А къде остави Димера бе хората искат Регулиране ???? :?
а за какво мислиш че съм написал "и погледни в какъв диапазон на входно напрежение работи тоа захранване и на за каква честота е предвидена " -имам пред вид че повечето импулсни захранвания успяват да запазят изходните си напрежения независимо от големите колебания на входа така че забравете за димер+ импулсно захранване
последиците са непредвидими в зависимост от типа на импулсното :)
  • 1
  • 2

Тема "Лунички 6x35W + тороидален траф 210W - вибрация/бръмчене ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: