• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Ramzes76 - помощник
Говориха за около 15 000 -20 000 лв. Но другата седмица ще имат конкретно предложение . Ще ги видим господата , които така се стараят да привличат клиенти , че за едно становище ме бавят 4 месеца .
п.п. Пускат се отговорите по два пъти , защото нещо стана с нета и помислих ,че не е изпратен , за което се извинявам . :?
The_FAN - специалист
Ramzes76 написа:
Говориха за около 15 000 -20 000 лв. Но другата седмица ще имат конкретно предложение . Ще ги видим господата , които така се стараят да привличат клиенти , че за едно становище ме бавят 4 месеца .
п.п. Пускат се отговорите по два пъти , защото нещо стана с нета и помислих ,че не е изпратен , за което се извинявам . :?
Ти си цвете !
Един клиент - много известен като DJ Kick, си прави ремонт. Трябват му допълнителни 10 КW, вика Енергото - те викат става ! Дай ни 4000 лв и до 1 месец идваме.
Отива дава парите човека и така зачаква 1 година ! :shock:
После муписва да си говорят по телефона и ги осъди за 10 дни.
Върнаха му парите и в рамките на месец трябваше да свършат и работата. Тц! Не стана ! И сега ги съди пак. И ще ги осъди, не защото е голямата работа, ами защото федерацията на потребителите явно набира скорост лека полека. А пича си чака мощностите да си пусне проточния бойлер и климатиците...ебаи галфоните са тия. Дано да се разминеш с 4-5 месеца само.
  • 1
  • 2

Тема "Нужни са ми 75 а ми дават 15 кв . Какви са вариантите с еон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: