Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Trifun - специалист
Master_Kenobi, двоен девиаторен на външен вид е същият като обикновен двоен ключ, само че всъщност е девиаторен. Два девиаторни ключа, събрани в един корпус. Отзад всяка половинка има по 3 клемички.
Кръстатият ключ е същото нещо, но плочката, която се натиска отпред, е цяла - за да се превключват двете половини на ключа едновременно.
Master_Kenobi - V.I.P.
Ааа... Двоен - за две ламБи. :-D Ясно, вденах. Аз си помислих... некви нови сложни схеми и свързвания... :)
Мерси!
Чаро - Акълия
тия мързеливи работи са ми любими..
по Бриколажите.... има едни ключове, които се командорат с произволно дистанционно...
не е ли по-добър вариант?
някой има ли впечатления от тях?
Trifun - специалист
:-D Имаме, имаме :-D
Виж ето тук :
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 10&start=0

Е, не са точно от Бриколаж, но са подобни на тях :wink:
Justy - майстор
Като отидеш на първа програма - пали осветлението, като минеш на бтв - гаси :lol:
Чаро - Акълия
уфф!!!
не може ли да се "кодира" сигнала който е за ключа?
трябва да се измисли нещо....неможе така
С мързел към прогреса!!!!
между другото замислил съм една системка за дистанционно задвижване на щорите... (искат 240лв за модул :shock:- имам 12 бр)
като стигна до там ще помагате :-D
Последна промяна от Чаро на нед сеп 28, 2008 3:08 pm, променено общо 1 път.
egx - специалист
а може просто още едно дистанционно , което е специално за ключа :)
Justy - майстор
Използвай дистанционно за кола. Има двукомандни на приемливи цени.
mitcd - специалист
Имаш ли жена ,брат ,сам ли спиш? Щото можеш да ползваш другия да ти гаси лампата :lol:
baretata_7_62 - специалист
Има ли на пазара, мързеливи ключета (светещи) от по 10А? Става въпрос за един тостер 1000вата,искам да го сложа на място където няма достъп до щепсела и да изведа едно такова ключе близо до тостера, за повече удобство и ергономичност. Естествено да е с 2 пластини за фаза и нула и лампичка за да индикира кога е включено. Има такива ключета но не са мързеливи за кабела а са си за монтаж в корпус.

Тема ""Мързелив" ключ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: