• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Justy - майстор
Питай в магазините за автоаларми. Има двукомандни - при това са значително по евтини. Когато търсих нямаха в наличност, но я доставиха. Преди 5 години - 25 лв. беше.
Trifun - специалист
Практикерските ключове са с инфрачервени лъчи - т.е. трябва да имаш пряка видимост между дистанционното и ключа, а за тази цел мисля че е по-добре ключа да работи с радиовълни на определена честота ...
Domashen_maistor - специалист
bisplus написа:
А защо просто не си вземеш един ключ от практикеркойто се задейства с дистанционно. Мисля, че стрва около 20лв.
За такова нещо не бях чул, но то определено ще реши проблема най лесно. Пряката видимост между ключа и дистанционното не е проблем. Още довечера ще скокна до Практикер да го видя.
vvladi21 - специалист
Е малко късно от темата но това ще ти свърши идеална работа http://911.bg/a2/offers.asp?p=597737&id=2666[/url]
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
vvladi21, разкажи на лаика, как действа това, моля.
EmoZ - специалист
n_a написа:
vvladi21, разкажи на лаика, как действа това, моля.
Доколкото съм монтирал такива на охранителни системки и доколкото са като тази (нашите бяха на около 45 кинта парчето, класически, като на автомобилите, скачащ код и ала бала), та захранват се на 12V, имат два контакта: единият е нормално затворен, а другият нормално отворен. Може да се програмира да разпознава ново дистанционно (не помня до колко дистанционни може да разпознава), също могат да се програмират и режимите на работа на контактите, трябва да потърся някоя останала книжка)

Успех.

п.п. Ако ще захранваш по сериозен товар минаваш през реле.
solo5 - майстор
Domashen_maistor написа:
Значи да поясня: къщата се намира в парк.
това не е ли забранено :?
Domashen_maistor - специалист
solo5 написа:
Domashen_maistor написа:
Значи да поясня: къщата се намира в парк.
това не е ли забранено :?
:lol: :lol: Имаш ЛС
  • 1
  • 2

Тема "Лампа с дистанционно - как" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: