Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
greenhrast - специалист
velsi написа:
Сакън! Не "Райдер"! Не знам колко ти е бюджета, но по добре разгледай "Спарки". Имат 3-4 модела, със и без къртене, много са добри.
СПАРКИИИИИИИИИИИИИИИ
Ако имаш ходене до Ловеч в самия завод може да го вземеш по-евтино.
На работниците им плащат чат-пат вместо в пари - в инструменти, я ъглошлайче, я дрелка ;)
adonis - специалист
Ето на този перфоратор съм се спрял:

http://www.raider.bg/bg/impact_drills.shtml

модел RD-HD06
мощност 1050W; обороти 550; патрон SDS-MAX; макс.отвор в бетон-38мм.
Palawnik - специалист
От моя скромен опит с тази фирма и имайки предвид модела който си избрал бих те посъветвал да търсиш друга фирма. Явно на теб ти трябва професионален инструмент. Ако все пак решиш да си го купиш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от магазин с издадена фактура и касова бележка, а гаранционната карта и кутията пази като очите си. Дано не ти потрябвано, нннооооо вероятността е много голяма.
Късмет
adonis - специалист
Palawnik написа:
От моя скромен опит с тази фирма и имайки предвид модела който си избрал бих те посъветвал да търсиш друга фирма. Явно на теб ти трябва професионален инструмент. Ако все пак решиш да си го купиш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от магазин с издадена фактура и касова бележка, а гаранционната карта и кутията пази като очите си. Дано не ти потрябвано, нннооооо вероятността е много голяма.
Късмет
Не търся профи инструмент (трябва ми за личен ремонт в къщи и да го ползвам като потрябва)... Ти коя друга марка би ми препоръчал за около 200 лв.(пак казвам, че не си струва да влагам пари в инструмент,с който не изкарвам пари...затова се ориентирах в любителски клас и с добри параметри).При условие, че няма да дупча цял ден отвори с нея мисля, че ще издържи.Казаха ми, че си има и сервиз марката с 1 година гаранция е... :?
vlado0549 - специалист
Имам 6 перфоратора HITACHI,купих ги защото ми омръзна да давам баснословни суми за ремонт на HILTI.
Не че HILTI са лоши,напротив,но на обектите има адска експлоатация меко казано.
Та въпросните машинки си работят перфектно вече повече от година.
adonis - специалист
Благодаря за мненията Ви! Все пак ще заложа на Райдер, защото ще го ползвам любитрелски без големи натоварвания , а перфоратора е доста мощен спрямо останалите и мисля, че ще издържи. Дано да се окажа прав :) и не сгреша с избора си.Потърсих мнение, за да намеря алтернатива на този модел на който съм се спрял(за приблизително същата сума да е), но явно това е най-евтиното и същевременно мощно перфораторче-къртач на пазара :)
hricava - специалист
Sparky та Sparky. Sparky не е това, което беше преди 10-на години. Eми аз съм от Ловеч пък не си взех от местните, а именно Rider. За вътрешния пазар не са същите Sparky , като за износ нали се сещате...
И какво толкова не му харесвате на райдер-а? Взел съм им душата на къртач, флекс, зеге и акум. дрелка за 2 години подчертавам в домашни условия и досега проблеми не съм имал. Всичкото това за 240лв. След като му изтече гаранцията разглобих перфоратора от любопитство да видя брата китаец как работи. Еми за цената си що годе добре е направено.... Какво беше учудването ми ,когато преди 10на дена видях същия този перфоратор, само че син на цвят в Метро под марката Budget :? Все пак не е Hilti или Hitachi , но съгласете се не са и Agoyama или както там се пишеше. За цената си са добри това е моето мнение....
Виж какво КУПИХ СИ КРЕSS ПЕРФОРАТОР ЗА 245 лева с 2 години гаранция немски перфектен е ползвам го вече година и половина. (ама якя работа почти всеки ден,него жаля избил си е парите отдавна,случвало се е да пробивам непрекъснато 2часа.занимавам се професионално с гипс картон ,сега си купих и винтовер на същата марка просто им са перфектни инструментите пък и на добра цена) виж твоя си работа но ти препоръчвам перфоратора да е марков .....макар и за домашни нужди като инвестираш в нещо поне да не те е яд после ... това е от мен ........просто едно мнение повече ......

Тема "RQ: Перфоратор за бетон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: