Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
xelax - напреднал
Здравейте. Имам същата прахосмукачка. От известно време тя започна да шуми доста повече от обикновено, иначе си чисти както преди. На какво се дължи този прекалено голям шум и как може да се оправи?
sstefanov - майстор
На 8 месеца, дори и китайска, би трябвало да има валидна гаранция.
miroton - майстор
Неправете това вкъщи ако има гаранция.
xelax - напреднал
Гаранцията изтече отдавна. Каква може да е причината да шуми повече от обикновено?
miroton - майстор
Турбината,лагерите ако има въоще.
Аз като чиста си пускам това http://www.youtube.com/watch?v=N9FTAvXX ... re=related та малко хум от прахосмукачката неми вреди :lol:
xelax - напреднал
Аз се чудя как да не шумя на съседите с тая прахосмукачка, остава и този грухтящия от клипа да го пусна.. :-D
Лагерите съм ги смазвал, но не помогна кой знае колко.
chano3891 - специалист
ако си мислиш че при тези обороти на двигателя (около 15000обр/мин) смазване на лагерите помага лъжиш се , само смяна с нови и дано ротора да нее тръгнал да здава багажа.
valentino76bs - майстор
Няма ли начин да се развие една витка на намотката за да се удължи прекъснатия кабел?
chano3891 - специалист
Много сложно в домашни условия почти невъзможно а за сервиз се съмнявам някои да се наеме.
Нов двигател около 50лв. ремонт на ротора и смяна на лагери щети излезе по скъпо.
valentino76bs - майстор
chano3891 написа:
Много сложно в домашни условия почти невъзможно а за сервиз се съмнявам някои да се наеме.
Нов двигател около 50лв. ремонт на ротора и смяна на лагери щети излезе по скъпо.
Кое е сложно неразбрах скоро имах такъв случай на една прахосмукачна ,беше се скъсал кабела точно като на снимката и развих една витка от намотката и прахосмукачката си работи без грешка.

Тема "Ремонт на прахосмукачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: