Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Spokoiniq - майстор
Веднага мога да ти кажа колко ше харчи при тия задачки-нищо :lol: Щот ше зависне зловещо
barekov1 - специалист
ПЦ то беше включено 10 часа нон стоп без режими на стен бай. За тези 10 часа изразходи 650В. И сед изчискяванв със сложни формули и интегрални уравнения изчислих тези 65В за 1 час. :-D
И другото което е не съм виждал още електромер да отчита по малко от консумираното :lol:
emil_v r - майстор
Бареков , я я включи молим те една лампа 60 ВА ,ват за час , и и Измери консум. за час , че си съмнителен с тия " формули " и включването на ватмеро .
Ако ПС то е тип сандък , трябва да консум около 200ват .
Моя сандък дърпа към 300вата , гледам го по един индикатор имам , за целият апартамент.

Според мен ти трябва закон на Ом . :evil:
barekov1 - специалист
Това с лампата го пробвах само, че със 75В. И си показва точно.
Master_Kenobi - V.I.P.
barekov1 написа:
И другото което е не съм виждал още електромер да отчита по малко от консумираното :lol:
Хич не се хили! Явно не си видял всичко... :-D
Последна промяна от Master_Kenobi на пон юни 29, 2009 11:36 am, променено общо 1 път.
emil_v r - майстор
Значи вече ти вярвам ,на 100% .
Лап/топ ли е ПС то , или сандък и каква марка ?
barekov1 - специалист
Компа ми е Intel Pentium 4CPU 3.06GHz 1.93 GB RAM 250HDD със 350В захранващ блок и 19" LCD
Ето и снимка на електромера
http://kachi-snimka.info/images/bfi1246265246t.JPG
Master_Kenobi - V.I.P.
На колко години е тва чудо?
barekov1 - специалист
На 27 е :shock: Но преди 3 годинки ходи на ремонт :)
lz1wvm - специалист
barekov1 не може с такъв електромер да мериш консумация 65 вата.
1 той е с клас на точност 5 процента
2 класа на точност отговаря на зададените параметри а именоо 10 до 30 ампера.Това са от 2.2 до 6.6 киловата
3 при увеличаване на консумацията над максималната,грешката при измерване не се променя съществено
4 при по малки консумации на ел.енергия,грешката в показанията може да достигне 50 процента. :idea:
Поздрави

Тема "Консумация на PC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: