• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pif4o - специалист
Плазмата беше телевизор на времето докато технологията ЛСД типърва набираше сила. Цените на плазмите са толкова ниски и примамливи просто щото спират производството им заради голямата консумация на ток, само за справка 42 инча плазма е 400 вата срещу 230 за същата ЛСД. На плазмата пиксела е доста по голям от на ЛСД и колкото по близо толкова по зле. ЛСД може да гледаш и от 1 метър ако щеш без да виждаш пиксели :) Реакцията на някои ЛСД стигна 4мс имат си и 100херцови вече и просто не виждам кои и с какво ще ми похвали плазмата като по добър от ЛСД. Плазми можеше да ми хвалите преди 2 год.
ditronix - специалист
Дрън-дрън!Я ми обясни какво е пиксел,моля те?И тогава ми докажи,че пиксел на плазмата е по-голям от пиксел на LCD :-D Не си наясно с основни работи,така че недей!Консумацията на плазмите се доближава плътно до тази на LCD с конвенционална подсветка и губи съревнованието с тези,които са с LED подсветка.Засега.Догодина-не се знае.Преди години плазмите се охлаждаха с вентилатори,сега въртележките ги няма и въпреки това температурата на плазмените панели е по-ниска от тази на някои LCD-матрици.Плазма може да се гледа от същото разстояние,от което се гледа LCD-телевизор,а аз пиша с по-малко правописни грешки от теб :lol: Вече има 100Hz LCD,но пък има 600Hz плазми :razz: Всеки си има своя истина и никой не е длъжен да вярва на другия.Всеки е свободен да живее със заблудите си,затова винаги съм казвал:Идете и вижте!Гледайте от далече,да не виждате марката на телевизора и вземайте това,което ви хареса най-много!Ако нещо се съмнявате-накарайте консултантите да ви наредят два или три телевизора един до друг и да ги пуснат с един и същи сигнал.Тогава всичко става ясно!
  • 1
  • 2

Тема "Съвет при покупка на телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: