Милен написа:Правиш една голяма каша и нищо не правиш.обоснови се
Някой хубав ще ти се запали творението.

Милен написа:Правиш една голяма каша и нищо не правиш.обоснови се
Някой хубав ще ти се запали творението.
Проект нямам.. преценявам си къде искам да имам контакти и така..
За отделен кръг за печката също не съм сигурен дали ще мога да направя, тъй като се съмнявам да успея да прокарам още кабели през гофрето... но все си мислех че кабелите до там са достатъчни достатъчни да поемат и хладилник и пералня и печкаТъпчеш гъвкавите кабели в гофре, връзваш ги с калпави лустерклеми, икономисваш кабели, още искаш ли
Милен написа:Обосновават се тези които правят рационализацийкитезатова питам във форума.. с какво да направя снадките, ако не с лустер клеми? За всеки кръг съм пуснал отделно гофре достатъчно да побере около 5х6кв кабел и до колкото знам многожилните се охлаждат по-добре от едножилните ?!![]()
Проект нямам.. преценявам си къде искам да имам контакти и така..За отделен кръг за печката също не съм сигурен дали ще мога да направя, тъй като се съмнявам да успея да прокарам още кабели през гофрето... но все си мислех че кабелите до там са достатъчни достатъчни да поемат и хладилник и пералня и печкаТъпчеш гъвкавите кабели в гофре, връзваш ги с калпави лустерклеми, икономисваш кабели, още искаш лиимай в предвид че тока на кабела е по малък когато е в тръба, а когато са няколко вериги в тръба е още по малък от взаимното им загряване. Но ти сам си преценяваш и решаваш така че действай смело и безотговорно, трябва да има работа и за пожарникарите.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: