• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kok - специалист
явно ще е тръбата :shock: боилерът ми е 50л. колко трябва да е дълга тръбата или да е почти до горе :? да се подготвя де :-D че като го отворя направо да я сложа и да го затварям :) а трябва ли да сменям някакви уплътнения на фланеца примерно :? дъ и..а таз българска работа ще ми сложи пласмасова тръба да се стопи или разпадне точно като му свърши гаранцията :-D то ще икономиса незнам колко ама дето ще го плюят после хич не мисли :-D
lubomirlz - специалист
Почти до горе е, не би трябвало да сменяш уплътнението.
Милен - майстор
Ако не е слагано скоро уплътнението на фланеца си го смени, не са златни.
kok - специалист
Милен написа:
Ако не е слагано скоро уплътнението на фланеца си го смени, не са златни.
какво скоро от както е купен бойлера не е пипано нищо по него защото не се е налагало а уплътненията стандартни ли са или трябва да търся точно за модела
Милен - майстор
Стандартни са като всичко в България, взимаш старото и по магазините.
kok - специалист
Милен написа:
майсторе що не каза че може да се напъха и друга тръба с подходящо фи направо през изхода на топлата :? :-D
lubomirlz - специалист
kok написа:
Милен написа:
майсторе що не каза че може да се напъха и друга тръба с подходящо фи направо през изхода на топлата :? :-D
Ами може би понеже не винаги е възможно, при мен тоя номер не стана, но пък от вътрешната страна се наниза доста добре :)
kok - специалист
по бърз ремонт не съм правил за 10 мин. и бях готов :-D фито е 11мм ако му се наложи на някой да знае става въпрос за бойлер елдом инвест
mirk - майстор
Кажи каква тръба му сложи
kok - специалист
имах подръка алуминиева фи 10 тънкостенна
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с бойлера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: