• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ribnikolaevi - майстор
Не знам дали става, само да маркирам идеята. Има въжета за простор, които са с прозрачна изолация. Продават се и на линеен метър, и на опаковки по 20 м. Ако не става така, моля да не ми се смеете, опитвам се да помогна.
Даже на мен ми остана едно пърче, мога да ти го дам, стига спецовете да кажат, чи ще свърши работа.
fikata - майстор
ribnikolaevi написа:
Не знам дали става, само да маркирам идеята. Има въжета за простор, които са с прозрачна изолация. Продават се и на линеен метър, и на опаковки по 20 м. Ако не става така, моля да не ми се смеете, опитвам се да помогна.
Даже на мен ми остана едно пърче, мога да ти го дам, стига спецовете да кажат, чи ще свърши работа.
Моля не правете това никога вкъщи - да използвате въже за простор с прозрачна изолация за захранващ кабел.
Ако не цените вашия живот - другите сигурно не са на вашето мнение
:idea:
ribnikolaevi - майстор
fikata написа:
ribnikolaevi написа:
Моля не правете това никога вкъщи - да използвате въже за простор с прозрачна изолация за захранващ кабел.
Ако не цените вашия живот - другите сигурно не са на вашето мнение
:idea:
Мдааа, прав си ... Признавам си грешката.
iveliks - специалист
Колеги купих си кабел от магазин за осветителни тела Орион -Готово.
dobromir.marinov - специалист
Аудиокабел ще ти свърши работа може би е около 1мм2 около 5лв/м
  • 1
  • 2

Тема "търся кабел с прозрачна изолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: