Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ivo_dedko - специалист
Аз съм с AEG и съм много доволен, но винаги имам едно на ум преди да дупча :)

Прикачен файл

P1000418.JPG
P1000418.JPG (35.58 KиБ) Видяна 19287 пъти
peter_m - специалист
На каква дълбочина в мазилката би засякъл кабел (примерно 2.5мм2 или 4 мм2) без напрежение такъв уред ( за ефтините говоря, тези, които са само с диоди без екран), че и аз се каня да взема, само да не си дам парите на вятъра.
John - специалист
Един въпрос,от любопитство.Лъжат ли се от арматурата в панелите?
ivanovrg - специалист
аз от около година ползвам този
http://www.tooled-up.com/Product.asp?PID=18958

за кабели не му се доверявам
профилите за картона ги намира супер

аз го ползвам най-вече за да намирам гредите на каратаван
за да не къртя излишно
BAlexandrov - специалист
vanko68 написа:
Az имам подобен,взет е тук от магазин за 15 лв,май от метро беше. За цената си е просто перфектен. Улавя кабел под напрежение на 4-5 см В МАЗИЛКАТА, а ако се включи консуматор в кабела,и на доста повече. Помагал ми е при монтажа на климите. Имах Скил за 100 лв,но е по-голямо дърво.
А кажи сега, след като ми отрече фазомера и мултимера, тоя за кабелите става ли :lol: :lol:

ПП Имам си вече нови климатици, благодарение на Иван
pavkatay - майстор
ползвах такъв уред 'бош' по време на ремонта вкъщи- взет от приятел(служебен)-не съм доволен-лъжеше се от арматура. и като цяло не можах да му се доверя и да го ползвам с удоволствие. три месеца се надлъгвахме с него -така и не се разбра кой е по-прав :)
BAlexandrov - специалист
Този има различни режими за метал и за кабели. Първо минаваш с това за кабел и си правиш някакви изводи, после минаваш с режима за метал и пак гледаш, мислиш и така... Не е точна наука де :lol:
blv - специалист
Как се държи като си на обхват мед и минеш през желязо, отчита ли нещо и обратното?

Тема "Уред за откриване на кабели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: