Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bran - напреднал
Не става и не става:
Ако има разбиращ и не го мързи моля да сподели кое как да свържа, ще оглушея от проби.
Ето как го свързвам:
Изображение
Тези названия паралелно,успоредно на практика много не разбирам,ако някой напише:Свържи на датчика.....с това .....и така нататък бих се оправил, но хептен се обърках вече.
Nimi - специалист
Изображение

Свързване когато Z2 е 24-часова.

П.П. Следващия път извикаи някои да свърши работата като хората. Повече нерви и време си изхабил отколкото пари си спетил!
bran - напреднал
По темата всичко е точно,работи.Обаче в началото си помислих че схемата пак е грешна,понеже след пускане на алармата и изключване от ел.мрежата/симулирах прекъсване на електричеството/алармата се задействаше.Оказа се че едната батерия след доста проби се по изтощила,следователно използването на силната батерия в външната сирена,слабата батерия в централата и прекъсването на ел.захранването активираше алармата.След смяната им се оправи а след няколко часа включена алармена система, батериите се заредиха и нямаше никакви проблеми.
За протокола:
Има ли друга възможност/схема по свързването на повече от един датчици.
Nimi - специалист
Има.
Контактите на втория датчик се свързват последователно на Z2 и зоната се конфигурира като моментална.
dubzilla - помощник
Здравейте,

Моля някой отново да качи схемата на свързване два обемни датчика към една зона.

Предварително благодаря.
lz1wvm - специалист
dubzilla написа:
Здравейте,

Моля някой отново да качи схемата на свързване два обемни датчика към една зона.

Предварително благодаря.

Не те ли домързя да го напишеш. :?
dubzilla - помощник
lz1wvm за да съм го написал, значи има защо!

Линковете към исканата схемата в предните постове са невалидни!
zdravkich - специалист
dubzilla, виж изтегли си го директно в .pdf формат от сайта на производителя BSM

Тема "Монтаж Алармена Система HOME 3 ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: