Добре е че си имал ДТЗ, че имаче
Аз съм за запоен мост без да ги прекъсваш, после бишоп изолирбанд, ако имаш някое парче гофрирана тръба, можеш да го сцепиш и да вкараш кабелите в него. Успех и се похвали на всички че имаш ДТЗ. 

egx написа:Skat и това което казваш го мисля. Кабела пред малко го гледах и нараненото място е една драскотина на медта. Обаче се чудя дали не трябва да почистя кабела с нещо преди да го изолирам, че имаше влезла прах от мазилката ? Не разбирам хич иначе нямаше да питам.Според това,което си видял - нищо му няма на медното жило. Изолирай смело и бързо забрави .
fikata написа:Например мраморна плоча със златни букви.egx написа:Skat и това което казваш го мисля. Кабела пред малко го гледах и нараненото място е една драскотина на медта. Обаче се чудя дали не трябва да почистя кабела с нещо преди да го изолирам, че имаше влезла прах от мазилката ? Не разбирам хич иначе нямаше да питам.Според това,което си видял - нищо му няма на медното жило. Изолирай смело и бързо забрави .
Ама преди това сложи нишан отвън на мястото .Ако един ден у следващото поколение някъде се яви прекъсване и има съмнение за там -да се ориентират бързо за проверка.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: