Няма ли най-сетне някой да каже off...Велси, Тани, Хигро, къде сте?
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valat111
- специалист
36 мнения в "Проблем с бойлера"
valat111
- специалист
НИКИ 274, омовете са на тая мощност между 18 и 20...различно е 80-100....теорията ти " пробил близо до нулата" за мен означава, че налице е заземен тръбопровод...т. е. старите поцинковани тръби...метални, спрямо които аз направих измервания...потенциалът между фаза и старите тръби на В и К е равен на потенциала между фаза и нула/ П.П. Размих понятията "заземен" и "занулен"....различни са....
Ники274
- специалист
valat111 написа:....теорията ти " пробил близо до нулата" за мен означава, че налице е заземен тръбопровод...т. е. старите поцинковани тръби...метални, спрямо които аз направих измервания...потенциалът между фаза и старите тръби на В и К е равен на потенциала между фаза и нула/ П.П. Размих понятията "заземен" и "занулен"....различни са....Чувал си туй-онуй,а на опит как го докарваш?
valat111
- специалист
Ники, не само съм чувал, имаше време, когато /1997-1998/ във Варна нямаше нито един специалист по ремонт на радиотелефони ЛЕН-Б....имаше един Румен....но несериозна история....Аз и колегата ми Т.Тодоров от В. Търново изградихме радиотелефонната мрежа на фуражните комбинати от Добрич....Каварна, Балчик,Шабла .....
Ники274
- специалист
Не се сърдя : )))))
Просто така си представяш и обясняваш нещата сякаш никога не си отварял бойлер, как в действителност се навързва и работи.Щом се казва ,че с цъфнал нагревател работи,значи е така.Остава на теб да го измислиш как става така.
Пп Мисля,че се отклонихме доста от темата
Просто така си представяш и обясняваш нещата сякаш никога не си отварял бойлер, как в действителност се навързва и работи.Щом се казва ,че с цъфнал нагревател работи,значи е така.Остава на теб да го измислиш как става така.
valat111 написа:Ники, не само съм чувал, имаше време, когато /1997-1998/ във Варна нямаше нито един специалист по ремонт на радиотелефони ЛЕН-Б....имаше един Румен....но несериозна история....Аз и колегата ми Т.Тодоров от В. Търново изградихме радиотелефонната мрежа на фуражните комбинати от Добрич....Каварна, Балчик,Шабла .....Е аз пък имам колега дето баща му още от комунистическо време,когато имаше само държавни таксита им оправяше леновете.А след това като се навъдиха частните таксита станаха много специалистите.Поне 10 централи бяха в града.Дали ако нямаше кадърни майстори леновете щяха да се продават като топъл хляб : )))
Пп Мисля,че се отклонихме доста от темата
Тема "Проблем с бойлера" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература