• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
moimoimoi - майстор
ами това превключва режимите на работа
дали постояно да светят лампите или само в интервал от настроеното време
както е на снимката е сложено да се задейства релето от бутоните и след изтичане на времето лампите да угаснат
в другото положение ако го сложиш лампите ще светят постоянно
понякога се налага да светят повече-примерно ако вечер извършваш някакви маневри и да не си играй да натискаш бутоните си слагаш тоя превключвател на режим постояно светене на лампите
fashion_m - специалист
moimoimoi написа:
ами това превключва режимите на работа
дали постояно да светят лампите или само в интервал от настроеното време
както е на снимката е сложено да се задейства релето от бутоните и след изтичане на времето лампите да угаснат
в другото положение ако го сложиш лампите ще светят постоянно
понякога се налага да светят повече-примерно ако вечер извършваш някакви маневри и да не си играй да натискаш бутоните си слагаш тоя превключвател на режим постояно светене на лампите
Интересното е, че ако това го завъртя към лампичката, демек да светят постоянно, всъщност лампите угасват изведнъж, както съм си с ръка в таблото.
vk - специалист
Снимай по-ясно, с фото апарат, а не с телефона (освен ако не ти е висок клас снимачката). Да се видят и кабелите къде отиват.
Това на farfisa е захранващия блок/има транформатор и изправител/, а не домофонната централа.
styb - специалист
vk написа:
Снимай по-ясно, с фото апарат, а не с телефона (освен ако не ти е висок клас снимачката). Да се видят и кабелите къде отиват.
Това на farfisa е захранващия блок/има транформатор и изправител/, а не домофонната централа.
Прав си не съм догледал , централа е PRS240 http://www.dibiltd.com/subcat1.php?subcat_prod=21
Interceptor - напреднал
На първо време се убеди че никой ключ не задържа (както те посъветваха). Това е най-верятната причина.
Minkov - специалист
fashion_m написа:
Интересното е, че ако това го завъртя към лампичката, демек да светят постоянно, всъщност лампите угасват изведнъж, както съм си с ръка в таблото.
Щом лампите гаснат при манипулации по кутията, значи контакта на релето е нагорял и лепне.
Взимай пилата за нокти на жена си, отваряй и стържи, докато работните повърхности заблестят като нови.
Колко лампи включва това реле? Защото е добре само за него да се монтира автоматичен предпазител, но трябва да се сметне тока според броя и мощността на лампите.
fashion_m - специалист
Сменихме устройството, сложихме Schneider. Сменихме и дефектните ключове. Сега всичко е наред.
Schneidera май е механичен, защото като е включен се чува някакъв звук, все едно се върти шайбичка вътре.
  • 1
  • 2

Тема "Стълбищно осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: