• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lecki - специалист
Които има мерак ще се научи, които разчита на образователни програми
и ентусиазма на учителите - няма. ( е не всички учители са такива има и на място - на които
целта им не е само да си изпеят урока =D> )
valentino76bs - майстор
lexmark1195 написа:
:?: Здравейте.Първо искам да започна с това ,че съм нов тук.Тъй като уча в техникум по телекомуникации имам един въпрос към тази щайга (мултицет-Ц4315).Ок научиха ни как се мерим ампераж,волтаж,ама не мога да размера за какво са (x1,x10,x100,x1000).Сисъл знам ,че е нещо свързано с мерене на съпротивление.....,но точно какво означава незнам.Когато мерим диоди,транзистори,......и т.н господина ни по практика разправия,че уреда се включва на кОМ(средното копче при копчетата за променлив или прав ток или нарежение)и на x1.На въпроса :........Господине ,защо го включваме на x1.....?Той ми отговария:.......ем слаба е батерията.Но немога да разбера ,какво означава това.Потърсих раководства за това ,но уви на руски са и са за конструкцията на уреда.Та,ще съм ви благодарен ,ако някой ми разясни за какво става на върос! :?:
Абе едва ли господина ти не знае. :) ...и на тази анархия сега как да имат мерак даскалите..
darken_nz - специалист
valentino76bs написа:
Абе едва ли господина ти не знае. :) ...и на тази анархия сега как да имат мерак даскалите..
Като не му харесва да си смени работата.
Ако си прав е достатъчно умен и може да си намери доста добра работа.
Като не издържаш - напускаш.
Така се прави.
valentino76bs - майстор
darken_nz написа:
valentino76bs написа:
Като не му харесва да си смени работата.
Ако си прав е достатъчно умен и може да си намери доста добра работа.
Като не издържаш - напускаш.
Така се прави.
През времето на комунизма ставаше но сега не,сега са тежки времена...за съжаление.....
  • 1
  • 2

Тема "въпрос за мултицет ц4315" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: