• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valat111 - специалист
lov =D> :partyman:
Тани - модератор
muhur написа:
Здравейте имам един въпрос и реших да се допитам до вас!Значи на село си направих отделна постройка с баня и тоалетна закарах 2х6кв. до там от таблото вътре ще има бойлер(2-3kw),пералня(още не съ я взел но около 2kw),един двоен контакт на който ще се пуска духалка(2kw) и осветление 2бр. отвън също има два контаката които няма да използвам често и осветление 3бр. та въпроса ми е мога ли да го вържа всичко на един предпазител и ако може какъв ампераж да е?
Бойлер 16/20 A
Пералня 16 А
Контакти 16А
Осветление 6/10 А

Евентуално главен съобразен с предпазителя с който си захранил тези 6mm²

Това според мен е най-разумното за твоя случай. Всичко останало е компромис!
lov - майстор
Не е компромис ами гавра.

Простете за по острия тон. Ама тази нощ ми се наложи да се занимавам с подобен цирк.
боян - специалист
Абсолютна „гавра“ =D> =D> =D> :toimonster: :toimonster:
valat111 - специалист
Тани написа:
muhur написа:
Здравейте имам един въпрос и реших да се допитам до вас!Значи на село си направих отделна постройка с баня и тоалетна закарах 2х6кв. до там от таблото вътре ще има бойлер(2-3kw),пералня(още не съ я взел но около 2kw),един двоен контакт на който ще се пуска духалка(2kw) и осветление 2бр. отвън също има два контаката които няма да използвам често и осветление 3бр. та въпроса ми е мога ли да го вържа всичко на един предпазител и ако може какъв ампераж да е?
Бойлер 16/20 A
Пералня 16 А
Контакти 16А
Осветление 6/10 А

Евентуално главен съобразен с предпазителя с който си захранил тези 6mm²

Това според мен е най-разумното за твоя случай. Всичко останало е компромис!
Всичко останало е игра с числата 21...12 2012
  • 1
  • 2

Тема "Един въпрос към вас!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: