Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
splitservice - специалист
Не знам доколко е вярно, но съм чувал че за места където водата е по варовита (Варна) е по добре бойлера да е емайлиран, а където няма много варовик - неръждавейка.
laptoo - напреднал
какво ще кажете за този боилер и какво значи-възможен хоризонтален и вертикален монтаж....не се ли променя нещо..
http://www.techno-mix.com/product/1287/gorenje-gbfu-80
mirk - майстор
Много тънка изолация само 17мм почти нищо. И какво е това
неръждаема емайлирана стомана
звучи ми като имитация на неръждавейка, някво вносно менте.

Такъв от линка в първото ти питане най горе не си вземай виж какво пише в декларацията за съответствие. Аз не съм толкова луд да си взема китайски бойлер.

Прикачен файл

Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (31 KиБ) Видяна 4450 пъти
krasiorocknroll - специалист
Никога Елдом!Първо да се научат да правят бойлери!Омръзнало ми е да им оправям инженерните недомислици! :axe:
LazarGanev - "Велик майстор"
krasiorocknroll написа:
Омръзнало ми е да им оправям инженерните недомислици! :axe:
Какви точно, дай пример, за тръбичката за топла вода ли?
laptoo - напреднал
дааам,стигаме в един кръг-и така никои не предложи боилер а само този неставал,онзи не си вземаи,а кои да си взема....?
Впредвид сериозното повишение цената на тока,защо не помислиш за термопомпа въздух-вода-около 1000лв в комплект с 100л бойлер
velas - специалист
Какво ще кажете за Едеса-та на Интермаркет?

Става въпрос за "непретенциозно" ползване на топла вода (в офис)?
LazarGanev - "Велик майстор"
leosat varna написа:
Какво ще кажете за Едеса-та на Интермаркет?
И защо? Ти имал ли си работа със сервиза им? :sex:
velas - специалист
Да, имам хлебопекарна, която даде проблем и след 30 дни ми я смениха с нова, както си е по закон.

Нямам друго касателство със сервиза им. Когато ходих...малко се държаха като царе ама...аз си знам правата :weedman: . Все пак имам магазин и работя с клиенти.

Въпросът беше за самия вид на бойлера. Не ми се дава ~400лв, за да седи в офиса... Мислих си и за проточен...ама съм пуснал 4 квадрата кабел...

Не искам нищо на Елдом... :wink:

Тема "какъв боилер да си купя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: