Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sunny cd20 - помощник
Таймера не е кофти ,включи всички палци без тези за времето което трябва да е включен и ще работи :-D
romanpm - майстор
Черните перца които са по 15 мин. с нокет или отвертка се издърпват навън-диаметрално където желаеш да включи , ако го прави веднага има дефект - вероятно залепнал контакт на релето :)
ESPACE - майстор
Няма релета вътре, само едно ключе като краен изключвател.
ben84 - специалист
sunny cd20 написа:
Таймера не е кофти ,включи всички палци без тези за времето което трябва да е включен и ще работи :-D
+1
Вдигнат палец = изключено, натиснат = включено.
http://vbox7.com/play:209891e7
alra - напреднал
:partyman: Успях! Най-после стана. Трябва всички палчета да са вдигнати нагоре, а надолу само тези, които ограждат интервала на работа. Т.е. за започване и приключване.

Сега се чудя дали може да го оставя така и тези настройки да си му важат за всеки ден, без да се пипа. Примерно всеки ден в 17.30 да се включва и изключва в 23.30ч. Трябва ли всеки ден да му се настройва реалният час?

И друго - вие казвате, че интервали между секторчетата са на по 15 мин, а аз мисля, че са за по половин час, т. като делят часа на две. Но пък като го настроя да се включва, той се включва на края на интервала. Т.е. Ако му натисна да се вкл. в 6 часа, той се вкл. в 6.15ч? :?

Много благодаря на ВСИЧКИ отзовали се, дори в празнично време и ВИ желая весело прекарване и щастлива нова година!!! :partyman: :partyman: :partyman: :prayer:
vk - специалист
Ako имаш 96 палчета е на 15 минути, ако имаш 48 палчета, значи се превключва на 30 мин.
Johny - майстор
Ako върви точно часовника, какво има да настройваш всеки ден?!
Напъни се малко и сам се ориентирай кое за какво е. Задаваш елементарни въпроси. Изписахме кофа мастило, а ти все още се чудиш.
Ами щом като настройваш на 6ч, а сработва в 6.15ч, просто го постсви на 5.45, за да ти сработи в 6.00ч., макар че се съмнявам колко правилно отчиташ настройките.
И защо реши, че интервалите са на 30мин., след като говориш за 6.15 например? Ако бяха на 30мин., щеше да сработва на кръгъл и на 1/2 час.
alra - напреднал
Johny написа:
Ako върви точно часовника, какво има да настройваш всеки ден?!
Напъни се малко и сам се ориентирай кое за какво е. Задаваш елементарни въпроси. Изписахме кофа мастило, а ти все още се чудиш.
Ами щом като настройваш на 6ч, а сработва в 6.15ч, просто го постсви на 5.45, за да ти сработи в 6.00ч., макар че се съмнявам колко правилно отчиташ настройките.
И защо реши, че интервалите са на 30мин., след като говориш за 6.15 например? Ако бяха на 30мин., щеше да сработва на кръгъл и на 1/2 час.
Като ти пречи толкова много просто не влизай в тази тема, никой не те кара на сила! Форумът за това е форум, за да се помага. Пък и не виждам досега да си писал, че да си " Изписахме кофа мастило"! Колко правилно отчитам настройките не ти ще прецениш!
alra - напреднал
И все пак таймерът работи, благодаря на всички помогнали. Вече е разгадан напълно. Трябвало е да са вдигнати всички палчета, а натиснати само тези във времето в което трябва да работи. Заблуди, ме това, че като нов бяха пуснати надолу и затова мислех, че трябва да се вдигнат. Но вече е ОК!

Мерси :prayer: на помогналите
Johny - майстор
О, ВЕЛИКИ!!! :prayer: :prayer: :prayer:
Не искам да коментирам колко си умен, но определено си нагъл. Ако беше прочел инструкцията за експлоатация, която е задължителна за подобни устройства, може би по-бързо щеше да стигнеш до последния си пост.
Бъди здрав!

Тема "кофти таймер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: