• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
plamen6703 - майстор
Изхода не е само за външна сирена и е точно за управление, за това по-добре след като са повредили централата да потърсят специалист да им свърши работа и да не пипат, а ако предпочитат да пипат ще си плащат за дяволъка :)
Здравейте
в момента алармата е с външната сирена и си бачка без проблем, като свързването действително е както казвате -управление плюс захранване 12в, проблема е, че собствената сирена на системата е с много слаби звуци предполагам някаква защита се е включила или трябва да се възстановят фабричните настройки ,но нямам такова ръководство инсталационно,имам само на потребителя.
Писах на производителя ,след празниците ще видим дали ще има отговор и какъв.
Благодаря
petrov7111 - специалист
Мисля, че няма такава настройка за по-слаби звуци. Външ. сирена свири силно, защото си и свързал акумулатора и. Провери с какво напр. се захранва тази сирена, защото сега тя черпи от собствения си акум., но дали се зарежда този акум. ?
Здравей
няма как да се сбърка свързването ,получава си напрежение 12в от системата зарежда си ,проверихме го без акум. /изкл акум. на сир./бачка
Ако няма такива настройки да се правят с дистанционното мисля си да не е повредена сирената вътрешната имам в предвид
Четох че други аларми имат такава защита ,а тази същата кеерег 3 има и ръководство за инсталация там може би проблема е разяснен ,но не мога да го намеря имам само на потребителя,защото имам и кеерег 2 ,но с нея такива проблеми съм нямал
БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК
petrov7111 - специалист
Тук не говориме за грешно свързване, а за претоварване по ток. Вътрешния говорител - сирена ако не се лъжа е динамичен (има магнит). Ако е така , той или изгаря, или работи както трябва, не може да намалее по звук. Занеси я на производителя.
Nimi - специалист
Търсете проблема в шпулата или управлението й! Подмяна и на двете ;-)
  • 1
  • 2

Тема "Алармена система KEEPER - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: