• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lubomirlz - специалист
Според мен е за вторични, тая цепка винаги ще прави проблеми.
hidrazin - майстор
Май и според мен няма да го бъде.Личи си къде е трил от раздутото.Дори електрически да е читав ще е разбалансиран.
Ти какво - да не искаш да го пренавиваш?
:partyman:
tehribo - специалист
fbr написа:
hladnia написа:
1.Ми според мен проблема е че е сложен двигател с центробеж.
Ако някой намали оборотите така че да се включи центробежа двигателя започва да загрява и по натам е ясно.
+1
И гледай да е без центробежен изключвател, ако ще се ползва инвертора.
Изображение
chano3891 - специалист
не си и помислям за пренавиване ама на човек които хептен не разбира се чудя как да му го обясня че не става. човека е грак и сега ще си го кара по Гърция защото не ми вярва.
hidrazin - майстор
То че нищо не разбира е ясно - нали е грък.Ама навярно си разбрал какво мислят за нас. :evil:
Преди две седмици карахме в Гърция камина с пелетна горелка.Едното "майсторче" без да иска обърна при пробата
единия щепсел в контакта и гръмна контролера на горелката.Ремонтирах го, ама голям рев беше. И не е първата дето караме
за там - всеки път все нещо не им харесва.
Тъй че няма какво да ми обясняваш - тая стока я знам.Давай му го да си го тътри натам.Интересно ми е
само кой е монтирал тоя регулатор на асинхронен мотор?
:partyman:
chano3891 - специалист
монтирал го този дето монтирал и вентилацията,това било за регулатор на колекторен мотор някакав и тои си мислел че може и за този да става.
Кики - специалист
На колекторен става ама на този не , еее пък тея гърци наистина ни имат за абсолютни невежи , преди години имах проблем с една малоумница от тази държава и повече не се занимавам с хора гледайки на мен като нищожество без дори да ме познават .
  • 1
  • 2

Тема "асинхронен двигател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: